Евроизборите започнаха вяло

При вял интерес започна точно в 6 часа тази сутрин денят за избор на българските евродепутати. За половин час гласа си бяха пуснали по двама трима от секция в Езиковата гимназия в Хасково. Само един нетърпелив избирател дал зор още в 6 без десет, защото бързал за село, но комисията още не била готова.

Дали не може да се излезе от пустата комисия за час-два, се интересуваше от колегите си възрастен хасковлия, набутан в една от секционните избирателни комисии. Обещал съм на комшията да му боядисам колата, за утре трябва да е готова, сподели дерта си човекът.

В стаята трябва да са поне четирима членове на комисията, спокойно можеш да питаш председателя и да изчезнеш за час два да си отхвърлиш работата, светна го врял и кипял изборджия. Ами, аз съм председател, изпъшка бояджията.

А дали председателят взема повече пари за изборите от обикновените членове, поинтересува се след кратък размисъл той. Май да, отговориха му. Леко успокоен, че не е съвсем прекаран, председателят се запъти към секцията си.

Изборният ден днес продължава до 19 часа. Haskovo.net ще продължи да ви информира за събитията през деня.

Тодор Кръшков

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини