Момиченце с манекенски размери зарадва екипа на „Хигия“ на 12.12.2012

мама Цвети и малката Петя

Три бебета изплакаха на сакралната дата 12.12.2012 в Хасково.

Две от новородените се появиха в местното АГО, съобщиха от там.

Момиченце с манекенски размери -тегло 3 кг. и дължина 50 см. пък зарадва още сутринта лекарите в родилното отделение на МБАЛ „Хигия“. Детето е родено около 10 ч. чрез секцио. За успешната поява на бял свят са помогнали докторите Тенев, Попиванов и Филипов.

Малката красавица, която е първа рожба на мама Цветомира Цветанова и тати Стайко Стайков, ще носи името Петя. Тя ще е съименничка и на двамата си дядовци- Пенчо и Петър. Родителите очаквали рожбата си точно по Нова година. Според термина Петя трябвало да се появи на 31 декември, разказа щастливата майка Цвети. „Да е здрава и да носи през живота си този късмет от късметлийската дата, на която в крайна сметка се роди“, пожела за рожбата си Цветомира. Заедно с таткото, двамата благодарят от сърце на лекарите, които са помогнали щастието в дома им в навечерието на Коледа да е пълно.

Според феномените дата 12.12.2012 е портална. Тя вещае хубави неща. Медиумите са убедени, че чудесата, описани в Библията, ще започнат да се случват. Маите са предсказали, че енергията на хората ще премине към по-високо еволюционно стъпало, затова и датата 12.12.2012 г. е специална.

М. Манолова


момиченцето  е късмета днес за екипа в родилното отделение
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини