Седмокласници се гримират и фризират в състезание

Състезание за прическа, грим и маникюр се проведе в ОУ "Алеко Константинов"

На състезание за стил, прическа, грим, маникюр домакинства ОУ „Алеко Константинов“.

Участие в него взеха ученици от 7 и 8 клас, които демонстрираха наученото в часовете по технологии.

Нежната битка се водеше в няколко кръга: за прическа, грим, маникюр и щялостен стайлинг. Журито бе затруднено при определянето на победителите както в отделните категории, така и за голямата награда.

След дълго умуване председателят и професионален козметик г-жа Анелия Узуни обяви победителите.

За грим награда получи отбор 5 от 7 в клас с манекен Калина Златева, за прическа вторият отбор на 7в , чийто манекен бе Гергана , за маникюр Десислава Пенева - манекен на отбора от 7 б клас.

Голямата награда грабна отбора на 7 клас, в чийто състав бяха Десислава Данева, Десислава Филипова, Калина Златева.

За доброто настроение на публиката и участниците се погрижиха учениците от 8 клас. Талант и творчески дух показаха Петко Иванов, Кристиян Янков, Кирчо Делчев и Стелиан-Богомил Колев.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Az
    az_1362479053
    5 -5
    12:23, 5 мар 2013
    imam dete v 7 klas. tova e zalojeno v 4asovete po bit i tehnologii,a ne si go izmislqt. taka,4e ne pi6ete bez da znaete!
  • 2
    As
    asd_1362483836
    4 -2
    13:43, 5 мар 2013
    Az kogato bqh v 7 klas v chasovete po domashen bit ni karaha da pazaruwame i da si prawim smetka, kakvo da kupim,koeto da stigne za prigotvqneto nq qstiq i gi Pekohme v furna nakra Vs Sladko Sladko si izqjdahme prigotvenoto. Beshe mn Zabavno I polezno. Sashto taka Ni uchhiha za Bodredbata Na Masata vse polezni Neshta
  • 3
    Ат
    Атанасова
    5 -2
    20:58, 5 мар 2013
    Аз също имам дъщеря в 7 клас и ми е интересно защо не коментирахте когато децата се състезаваха декември - готвиха, сервираха, подреждаха маси и почистваха, новината беше тук и я има в сайта и сега, ако се разровите.
    Питам какво лошо има в това освен да готвят, чистят и перат момичетата, а и момчетата да знаят как да се грижат и за външния си вид, да научат кога и как да се гримират и обличат
  • 4
    Ot
    ot Aleko sam
    2 -1
    21:42, 6 мар 2013
    Da servirali i ostervirali....izvinqvai lelche ama servitiorkite po davedeniqta sa s polichki edna pedq a ne modelite....sledvashtiqt pat ako ti zagree mozaka pravilno togava komentirai
Последни новини