ФК Димитровград търси трима нападатели за новия сезон

ФК "Димитровград" приключи пролетния дял на първенството на 7-мо място

С трима нападатели ще се опита да попълни състава си за новия сезон ФК "Димитровград" 1947, засега няма да се търсят футболисти от външни отбори.

Коментарът направи пред Dimitrovgrad.bgvesti.net  тренорът Митко Добрев, който допълни, че най-напред ще се разчита на местни играчи.

"Ако не успеем да привлечем димитровградчани,  едва тогава ще се оглеждаме за  футболисти от други градове", лаконичен бе Добрев.

Тукашния футболен тим приключи футболното първенство на 7 място с 58 точки. Това почти изпълнява начертаната от мениджерския екип цел, а тя бе 6-тото място.

Лидер в Югоизточна В група е ФК "Раковски - 2011" със 75 точки, толкова има и отбора на "Тунджа"-Ямбол, който обаче е с по-малка голова разлика.

"За нашите възможности и 7-мото място е добре, знаете какво ни се случи през последните месеци и промените, направени в състава", заяви още Добрев.

Сега футболистите са в почивка. ФК Димитровград се събира отново на 10 юли, за да започне подготовката за есенния дял. Той стартира на 19 август, коментираха още от треньорския щаб.

Треньорът Митко Добрев

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини