Ромката Пенка аут от "Мис България"

Ромката Пенка, която стана известна само за една вечер, е с единия крак вън от „Мис България". Тя е една от четирите номинирани за изгонване от шоуто и, ако не успее да спечели зрителите на своя страна, ще отпадне от състезанието за короната.

Освен Пенка, застрашена от отпадане е пловдивчанката Ваня, която разплака зрителите с трагичната история за майка си, убита от нейния баща, когато момичето било само на 3 години. Номинирана е и най-добрата приятелка на фолк певицата Райна - Велина. Третата, която ще се бори за оставане в състезанието за короната, е варненската гимнастичка Вили, която разкри за конкурентката си Звезделина, че в родния й град всички говорят, че е платено момиче.

Велина и Ваня бяха номинирани от журито в студиото заради слабо представяне във „вечерта на талантите", в която всички момичета трябваше да демонстрират това, в което са най-добри. Пенка и Вили пък събраха най-много предложения за изгонване от останалите момичета и затова също са номинирани.

„Знам защо ме номинирахте - защото съм твърде голяма конкуренция за вас. Страх ви е от моето карибско тяло и от съблазнителните ми извивки", заяви ромката с характерното си самочувствие и чувство за хумор. Вили пък каза, че е очаквала да я номинират, но не уточни какво й го е подсказало.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини