52 хил. паунда за една нощ в хотелска стая

Къде отсядат богатите и известните, когато планират да се уединят на брега на Женевското езеро? Майкъл Джексън, Ричард Брансън, Риана и Бил Гейтс са се наслаждавали на престоя си в най-луксозната хотелска стая в света, която се предлага "само" за 52 000 паунда на нощ. Royal Penthouse в хотел "Президент Уилсън" в Женева, Швейцария, се смята за най-скъпия президентски апартамент в света.

Тя заема целия осми етаж на хотела и предлага панорамна гледка към Женевското езеро и Алпите, както и фитнес зала и джакузи. От всеки гардероб в 12-те спални се излъчват приятни аромати, като всяка спалня разполага с прилежаща баня и гостите могат да поиграят билярд или да посвирят на рояла Steinway за забавление.

И след тежкия ден на разглеждане на забележителностите на швейцарската столица те могат да си починат с телевизора с плосък екран или аудио уредбата или пък просто да се възхищават на пищната обстановка. "Където и да погледнете, виждате произведение на изкуството. Било то ваза в стил арт деко, престижна картина или персийски килим, всеки предмет е избран заради уникалната си стойност", заяви говорител на хотела.

Но това не е всичко - главозамайващата цена включва още частен иконом, готвач и охранители, които гостите само трябва да повикат. Това, което отличава Royal Penthouse, е строгата охрана, която я прави предпочитана от държавни глави като принц Албер II, бившия съветски лидер Михаил Горбачов и египетския диктатор Хосни Мубарак. Бившият британски премиер Тони Блеър също е отсядал в луксозната стая.

ВИП гостите се чувстват в пълна безопасност благодарение на охранителните камери в коридорите и на входа на президентския апартамент, както и на стоманените входни врати и бронираните стъкла на прозорците.

Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини