Концерт помага на двойки с репродуктивни проблеми от Димитровград

Този петък в театъра ще се проведе благотворителен концерт на фондация "Искам бебе"

Благотворителен концерт под надслов „Сбъдни мечта и предай нататък” организира в Димитровград фондация "Искам бабе" и ОДТ "Ап.Карамитев". Целта е да бъдат подпомогнати двойки с репродуктивни проблеми от града и региона. Концертът е плануван за петък, 29 ноември от 18:30 часа и е под патронажа на кмета на Общината Иво Димов.С набраните средства ще се помогне на двойки с репродуктивни проблеми  да  се доближат до мечтата си да имат дете, поясни Антоанета Стефанова, която е един от инициаторите на концерта.

В него участие ще вземат малката Ерика от Пловдив, дует Weil, на сцената ще се изявят още Пепо, Краси, Данчо и Цецо от "Grand Illusion" , а също така и група „Конкурент”,

Изпълнителите ще участват безвъзмездно за каузата по набиране на средства за нуждаещите се двойки с проблеми.

10лв. е цената на билета и вече може да се закупи от касата на театъра. На 29 ноември от 14,00ч. ще се проведе и базар на фондация "Искам бебе" под надслов „Ангелска ЧУДОтворница”. Мястото ще бъде клуб „Клуб DeJa Vu”.

В рамките на тази инициатива в петъчния ден основателят на фондацията Радина Велчева ще проведе индивидуални срещи с двойки с репродуктивни проблеми от Димитровград и региона, поясни Стефанова.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини