Съдът регистрира БАСТА като партия

БАСТА вече е регистрирана като политическа партия, след като беше взето решение от Софийския градски съд на 7 януари, обявиха от новата партия.

Партията официално откри и председателството си в град Етрополе, като офисът се намира на улица „Георги Димитров" 13А.

„Благодаря ви, че пак ни повярвахте и че сме заедно, защото само заедно можем да си вършим работата и да направим така, че да живеем по-добре", заяви Емил Димитров от Съвета на Ветераните на БАСТА и домакин на събитието, който днес отбелязва 50-годишния си юбилей, в своето обръщение към симпатизантите на БАСТА в Етрополе.

По думите му първият тест за работата на новата партия ще бъдe предстоящите избори за Европейски парламент. Димитров изрази надежда с изборите партията да оправдае доверието на симпатизантите.

Към момента местната структура на партията вече има близо 700 членове.

В поздрава си към тях Мария Кунина от Управителния съвет на БАСТА изрази надежда, че благодарение на упоритата им работа БАСТА ще успее да привлече повече доброжелатели и радетели за доброто бъдеще на страната.

„Поздравявам ви, колеги от Етрополе, за борбеността, постоянството и хъса, с които отстоявате идеите на ПП БАСТА. Пожелавам ви да не губите тези си качества, независимо пред какви трудности ще ни изправи съдбата.", добави още Кунина.

На откриването присъстваха членовете на Съвета на ветераните, на Управителния съвет и останалите контролни органи на БАСТА, както и десетки етрополци.

Тържествен водосвет отслужи отец Емил Якимов от Етрополския манастир „Света троица". Лентата прерязаха домакинът на събитието Емил Димитров от Съвета на ветераните и Мария Кунина от Управителния съвет на БАСТА.

Източник: news.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини