Безплатни прегледи за димитровградчанки организират ротарианските съпруги

Безплатни прегледи за остеопороза са част от кампанията на Инер Уил клуб в Димитровград през март

Безплатни медицински прегледи за жените от Димитровград организират дамите от местния Инер Уил клуб през март месец тази година. Ще бъде извършена профилактика на остеопорозата, състоянието на щитовидната жлеза и превенция на захарния диабет.

Прегледите ще извършва ендокринологът д-р Жулиета Пракова, като те ще започнат на 18 март. Мястото е кабинета на д-р Пракова на ул."Л.Каравелов" №22

Няма възрастови ограничения за жените. Желаещите могат да се възползват и от трите прегледа и нужните изследвания напълно безплатно, уточни Милена Тонева, която е президент на Инер Уил клуб- Димитровград през 2013/2014 г.

Преди старта на инициативата, от Инер Уил клуб организират информационен ден по повод кампанията, който е насрочен за 5 март, сряда от 17:00 часа в зала "Гросето".

Димитровградчанки, които искат да се възползват от кампанията, могат предварително да се запишат на телефон 0882 048 800.

Начинанието е част от тазгодишната кауза на Ротарианските съпруги, а средствата за нея са набрани по време на вечерта, посветена на 6-ия рожден ден на Инер Уил клуб, уточни Тонева.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини