Наградиха най-четящите деца в Димитровград, попълвали дневници

Наградените деца в конкурса за най-добре попълнен читателски дневник

Най-четящите деца на Димитровград бяха отличени днес. Това са възпитаници на различни димитровградски училища, които са попълнили старателно своите читателски дневници. Конкурсът бе обявен от Общината преди повече от месец, а жури определи победителите.

43 деца са участвали в надпреварата за най-добре попълнен читалески дневник. В първата възрастова група - 1-4 клас първото място е за Христина Пенева от 4 а клас в ОУ"Ал.Константинов". От същия клас е класираното на второ място дете - Мартин Костадинов, а третото място е за Христо Росенов от СОУ "Л.Каравелов".

При учениците от 5-7 клас първа е Мария Кирева от 6 клас в ОУ "Алеко Константинов". Журито класира на второ място Йоана Йорданова - 5 клас в ПМГ "Иван Вазов", а трета е петокласничката Деляна Спасова от ОУ"П.Славейков".

Всички ученици са активни читатели на Детския отдел в тукашната библиотека, отчетоха от там. Наградите на отличените връчи гл.експерт в "Хуманитарния отдел" в Общината Венета Нойкова. Тя пожела на децата да продължават все така да обичат четенето и книгите. Похвала получи 4 а клас в ОУ "Ал.Константинов" заради най- активно участие.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Четвъртокласникът Мартин Костадинов
Отличията връчи гл.експерт в Хуманитарния отдел в Общината Венета Нойкова
Мария Кирева от ОУ "Ал.Константинов" бе подготвила 3 D дневник
Йоана Йорданова от 5 клас в ПМГ Иван Вазов
Най-активният клас е 4а от ОУ "Ал.Константинов"
Участниците в награждаването разгледаха читателските дневници

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини