Къци обра точките в "Като две капки вода"

Къци Вапцаров е големият победител тази вечер на сцената на шоуто "Като две капки вода" по Нова ТВ. Къци влезе в образа на телевизионния водещ Слави Трифонов и изпълни песента "Нека ме боли".
След гласуването на журито на първо място се нареди Стефания с безкомпромисното си изпълнение на Алис Купър и песента "Пойзън", но зрителите обърнаха класирането и определиха за победител на вечерта Къци с превъплъщението му в Слави.
Това е втора победа за Къци, като този път своята награда от 1000 лв. той раздели между двама бълггарски учители, чиито ученици носят медали по математика и физика на страната ни.Специалният гост на вечерта – Рут Колева, призна, че се чувства много странно без татуировки, а и че за първи път изпълнява песен с хореография на сцената. Тя влезе в образа на Пинк и изпълни нейния хит Try. Тази вечер Павел, който се върна към мъжките роли с изпълнението си на Мик Джагър с песента "Сатисфекшън", откри поредния епизод на шоуто за преобразявания. Забавен, усмихнат и изключително енергичен, той влезе в образа на легендата и според журито това е най-доброто му представяне в предаването до този момент.
След изпълнението му Зуека и Рачков излязоха с потури на сцената, като посъветваха Павел, че ако е облечен така, ще подобри значително танцовите си умения.
Веднага след него на сцената излезе Нети, която влезе в образа на обичаната българска певица Паша Христова. Изпълнението на "Една българска роза" разчувства журито и публиката, а Хилда заяви: "Беше брилянтно!". Въпреки че Нети този път не взе най-много точки, тя все още оглавява общото класиране.Прецедент в шоуто до момента се оказа изпълнението на Деян. Неговото участие се излъчи на запис, тъй като той е на турне с трупата на Народния театър и спектакъла "Дон Жуан".

Източник: http://www.vesti.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини