Димитровградските абитуриенти минават по червен килим, няма да затварят бул."Раковски"

По червен килим ще се придвижват тази година абитуриентите от Димитровград

По червен килим, като звезди ще минават тази година абитуриентите от випуск 2014 в Димитровград. Това казаха днес от Общината, анонсирайки мероприятията, свързани с предстоящите балове.

Dimitrovgrad.bgvesti.net вече писа на кои дати ще празнуват шестте средни училища. На 24 май са баловете на ЕГ "Д-р Иван Богоров", ПГ "Капитан Петко войвода" и СОУ "Васил Левски".

В деня на Евроизборите - 25 май ще бъде завършването на СОУ "Л.Каравелов". Химическата гимназия ще има бал на 26 май, а ПМГ "Иван Вазов" завършва на 28 май.

Новост има и при организацията по посрещането на младите хора на площад "България". Тази година няма да се затваря бул."Раковски" в отсечката пред Община Димитровград, за да не се усложни допълнително движението в града заради ремонтите. След това, пътувайки към заведенията зрелостниците ще преминават по околовръстния път.

Абитуриентите ще се събират до Голямата пейка на входа на парк "Марица" и ще преминават по една от алеите, за да стигнат до сцената до Общината. По алеята ще бъде разположен червения килим, след дефилето младите хора ще се качат на сцената.

Началният час на всички дефилета е 19:30 часа, изключение има само за 24 май, когато завършват 3 училища. Тогава дефилето ще стартира в 18:20 часа.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Бул."Раковски" няма да бъде затварян заради дефилетата на абитуриентите
Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини