27 алековци с максимални точки от математическо състезание

Д.Тодорова и Н.Димитрова с класираните ученици от 1 клас

27 ученици от ОУ "Ал.Константинов",получили максимален брой точки в националното маметатическо състезание „Таралеж-Б" бяха отличени днес. Четвъртият етап от първи тур на надпреварата се проведе в края на февруари. Състезанието е организирано от Асоциацията за европейско образование и култура, със съдействието на Министерството на образованието и науката. - „Таралеж- Български език“.

В ОУ "Ал.Константинов" в състезанието се явиха 103 ученици от 1 до 4 клас. Грамота за най-много класирани ученици получи класният ръководител на 1 а клас Даниела Тодорова.

На 13 март предстои  последния – пети етап на първи тур - „Таралеж- Математика“. До момента право на безплатно участие във втори тур „Таралеж – комбиниран“ са придобили 11 ученици, които са получили максимален брой точки в три от проведените състезания до момента. Двама от тях – Георги Гъоков от 3 б клас и Иван Иванов от 4 а клас, са участвали и в четирите състезания до момента и винаги са били с максимален брой точки, информираха от училището.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

П.Миткова и Д.Петрова с част от класираните ученици от 2 клас
М.Стоянова с класираните ученици от 3 клас
Л.Вълчева и А.Николова с класираните ученици от 4 клас
Грамота за най-много класирани ученици получи госпожа Даниела Тодорова, класен ръководител на 1 а клас
Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини