Отличиха най-добре представилите се славейковци в „Аз, природата и светът“

    Победителите в състезанието  „Аз, природата и светът“ бяха отличени днес на церемония в ОУ "П.Славейков". Изявените деца награди директорът на училището Снежана Ангелова.  С максимален брой от 50  точки са Стела Атанасова и Цветелина Димитрова от Ів, Виктория Димова, Ния Георгиева и Христомир Костадинов от Іг, Александър Христозов, Анна-Мария Трифонова, Георги Иванов и Симеон Василев  от Ід, Ирена Христова от ІІа, Александър Борисов от ІІб, Ирен Камбурова от ІІг, Алекси Иванов от ІІІв и Диана Бобчева от ІVв клас.

    Една точка не е достигнала за максимален резултат на Даниел Вълев и Петко Петков от ІІа, и на Паола Петрова от ІVв клас, уточняват от ОУ "П.Славейков".С трети резултат са Теодор Тончев от Ів, Елия Ангелова от Іг, Иво Джурджев от Ід, Симона Толчева от ІІа и Йоана Борисова от ІVв клас. Четвъртокласничката Диана Бобчева се класира за участие в Националното финално състезание, в което се допускат учениците получили максималния брой точки поне в две от петте състезания.

    Това е  второто от поредицата състезания, организирани от Сдружението на българските начални учители. затова обхваща деца от 1 до 4 клас За останалите славейковци оспорваната битка за участие във финалното състезание ще продължи в „Аз и числата“, „ Аз общувам с Европа“ / само за ученици от ІІ, ІІІ и ІV клас/ и в „Аз и буквите“.

    Dimitrovgrad.bgvesti.net

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини