Българка разчита посланията в житните кръгове

Българка разчита посланията в житните кръгове, които от 20 години се явяват в различни части на света. В книгата си "Окото на всезнанието" архитект Мариана Везнева разкрива, че житните формации-пиктограми предричат катастрофи на земята заради глобалното затопляне и предлагат решения за преодоляване на последствията.

Везнева разчита посланията по телепатичен път и твърди, че те се изпращат от по-висши същества, които закрилят земята. Тя изучава житните кръгове по снимки от Интернет още от самото им появяване в началото на 90-те години на миналия век досега. Преди да достигне до смисъла в красивите житни форми, Везнева прави прецизен чертеж на всяка пиктограма.

Допълва познанията си всяка година с новопоявилите се житни формации по цял свят. За нея не е представлява трудност да отдели имитациите от истинските пиктограми в житата.

В книгата "Окото на всезнанието", издадена от Университетското издателство "Свети Климент Охридски", са разгледани посланията в житните кръгове по теми и в хронологичен ред. Авторката показва, че информацията в една от най-ранните фигури се свежда до предупреждението, че човекът е изпразнил сърцето си от любов, заключил е съзнанието си, но последиците ще се стоварят върху главата му. През 1991 г. се появява и ключът за разчитане на посланията, а той, според Везнева, е "Медитация, концентрация, асоциация".

Към ранните пиктограми от периода 1990-1991 г. принадлежат многобройни фигури, представляващи геометрично изображение на числата от 1 до 10, както и геометрично представени 7-те чакри /жлези/ в човешкото тяло. Те съдържат знания за сътворението на човека и неговата еволюция.

Тези ранни пиктограми са всъщност азбуката на сакралния космически език, наречен "Езикът Сензар".

Везнева твърди, че без тяхното познаване е невъзможно да се разчетат следващите послания, които стават все по-сложни като композиция.

В периода 1995-2000 г. са спуснати пиктограми, изобразяващи действието на четирите стихии при промяна на климата: пожари, наводнения, земетресения, ураганни ветрове.

През 2001 и 2002 г. се появяват фотограми на женско лице и на извънземен. През 2004 г. се появяват вече доста сложни геометрични композиции.

Според Мариана Везнева, част от тях илюстрират пътя на еволюцията на 7-те човешки раси. Първите две са духовни, следващите - материални. Нашата пета раса е показана на кръстопът. Дали да продължи по пътя на еволюцията и да премине в следващата, или да загине и да се върне в духовното си състояние.

Друга геометрична композиция пък показва, че земята преживява космически периоди на заледяване и размразяване, но животът винаги остава.

Повечето пиктограми от 2005 г. предвещават природни бедствия, планетарни катастрофи и космически катаклизми. Между тях се срещат и особени послания, в които се съдържат отговори на въпроси, зададени мисловно от авторката: "Какво да правим? Как да мислим? Как да реализираме идеите си?".

През 2006 г. диалогът се задълбочава все повече и повече. Вече не само се говори за глобалното затопляне и катастрофалните му последици, но се и дават насоки за критичните ситуации. Спусната е пиктограма за използване на слънчевата енергия. Но това е само началото.

През 2007 г. в пиктограмите по света Мариана получава отговори на зададените от нея въпроси за съдбата на човечеството. Например на въпрос дали ще бъде възстановен предишният климат на Земята, чрез красивите житни кръгове се отговаря, че за да се постигне равновесие между човека и природата, трябва да се възстановят горите. Да се садят дървета по цялата Земя и да се съхрани биоразнообразието.

На въпрос дали човечеството е застрашено от глад и нови войни, отговорът в пиктограмите гласи, че глобалното затопляне ще предизвика на места липса на питейна вода и глад, и ако не се реши въпросът с разум и отговорност, може да се стигне до въоръжени конфликти.

Арх. Мариана Везнева е категорична, че сама не е в състояние да разчете цялата информация в житните формации и е готова да обучи хора, които да следват нейния път. В своята интернет-страница тя разкрива смисъла и значението на всички символи, вложени в пиктограмите - www.vezneva-pictograms.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини