Нов злодей в Джеймс Бонд

В живота на Джеймс Бонд неочаквано се появи нов злодей, съобщи Reuters. Майор Карлос Лопес прекъсна снимките на последната част супер приключенската история "Quantum of Solace" във вторник и бе задържан от полицията.


"Той беше ядосан, нахлу през огражденията... създаде безпорядък и бе задържан от полицията", каза по телефона полицейски служител от малкото чилийско градче Baquedano.


Лопес каза, че се промушил между камерите и актьора Даниел Крейг, защото е бил ядосан на изключителните мерки за сигурност в града, както и заради факта, че чилийската земя е използвана, вместо съседна Боливия.


"В град с 1000 жители, да се изпращат специални части, да се пречи на хората да прекосяват улиците, ми напомня на най-лошите времена при Пиночет", сподели Лопес по телефона."Освен това не съм съгласен националната територия на Чили да се представя във филма като Боливия."


Филмът се снима съвместно от Sony Pictures Entertainments Columbia Pictures и Metro-Goldwyn-Mayer Studios. Премиерата му ще е във Великобритания на 31 октомври, а по света на 7 ноември.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини