Войните на известните...

Войните между известните напоследък започнаха да излизат от контрол.
Както например обмяната на кал между Алисия и Златка. Омразата и завистта помежду им обикновено е породена от много фактори - делят един мъж, спорят кое предаване е с по-висок рейтинг, коя е по-известна и по-красива. Това се случва обикновено между жени, руси жени.

Наталия Симеонова срещу Гала

Поради възпитанието и интелекта на тези две дами от тях не може да се очакват калташки изявления в медиите. Двете бяха в негласна война заради своите предавания - „Имаш поща" и „Море от любов". Русокосите водещи бяха бесни една на друга, защото предаванията им доста се приближават като сюжет и тип участници. Все пак по-сърдита бе Наталия Симеонова, защото нейното предаване тръгна първо. Претенциите и на двете красавици обаче бяха потушени от продуцента Магърдич Халваджиян, който всъщност стои и зад двата проекта. Наталия и бившето момиче на Къци Вапцаров от „Невада" обаче на моменти се показват по светски събития и като добри приятелки, но само докато интересът на някоя от тях не е засегнат. Точно при Гала обаче преди три години Наталия сподели в „На кафе", че мъжът й Денис си пие кафето вече с друга жена.


Гала срещу Венета Райкова

Студена война между двете водещи Гала и Венета Райкова на Нова телевизия преди време започна заради гостуването на водещата на „Пълна промяна" в „Горещо". Там съпругата на Тишо без грам притеснение, че Гала й е колежка и е от гилдията, започна да й задава твърде лични въпроси. Веднага след края на снимките на предаването бившето момиче на от „Невада" изтичало да се оплаче на ръководството на телевизията, че Венетка направо прекалява и навлиза твърде много в личното й пространство. Злите езици твърдят обаче, че двете не се долюбвали и заради жестоката конкуренция и едната завиждала на другата заради по-високия рейтинг на предаването й.


Венета срещу Азис

Тази война пламна по време на гостуването на „двете госпожи" във второто издание на „ВИП- брадър". Сблъсъкът бе и словесен и под сурдинка и основен спор бе кой е по-известен и по-обичан от публиката. Венета бе потресена, че зрителите изгониха точно нея, а не Василка. Все пак във войната между двете водещи на шоупрограми участваха с поддържащи роли и половинките им - Китаеца и Тишо. От страната на Азис подскачаше и Катето Евро. До размяна на грозни реплики между враждуващите лагери обаче все пак не се стигна, макар бременната водеща на „Горещо" да бе убедена, че се е изложила доста и всеки момент продуцентите на предаването й ще я изгонят. Няколко месеца Венета Райкова и Василка бяха сърдити една на друга, но по-късно взеха, че се сдобриха.
Източник: hotnews

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини