"Плетеница" отпразнува 10 години в препълнената зала на театъра

    С танцов спектакъл "Завещаният код" клубът по фолк аеробика "Плетеница" отбеляза 10 години от основаването си. Концертът в залата на ОДТ "Ап.Карамитев" снощи премина и под знака на 20 години творческа дейност на ръководителите Боряна Христозова и Ангел Петров. Началото постави филм за фолклорното творчество през годините.

    Препълнената зала на театъра посрещна танцьорите от "Плетеница", както и част от състава на ТА "Изворче". Малките някога възпитаници на ансамбъла, днес пораснали момичета и момчета вдигнаха на крака публиката със своите изпълнения.

    Боряна Христозова поднесе благодарности и отправи топли думи към всички, помогнали през годините на "Плетеница". Цветя получиха юбилярите от колеги, приятели и гости. Поздравителен адрес изпрати кметът на Общината Иво Димов.

    Концертът бе съпътстван от благотворителна кауза. Над 600 лв. бяха набрани в края му за каузата #СПАСИ ЖОРО. Инициаторите на благотворителната кампания благодарят на "Плетеница" и гостите на концерта за тяхната съпричастност.

    Още снимки от концерта на "Плетеница" - разгледайте на Фейсбук страницата ни!

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини