Пращат закърпен с асфалтови дупки път в "Господари на ефира"?

    Снимки на закърпен с асфалтови дупки път предизвика бурни коментари в групата Dimitrovgrad, Bulgaria. Става дума за отсечката, водеща към град Меричлери, която от години е с проблемна настилка.

    Снимки на прясното изкърпване от вчера е публикувал Тодор Михов, който се заканва, че ще изпрати материал на екипа на "Господари на ефира", както и на няколко сутрешни тв блокове. Според Михов, изкърпването е "майсторско изпълнение", подобно на това, което е било направено на пътя и през есента.

    В коментарите под публикацията става ясно, че отсечката е част от републиканската пърна мрежа и за нея отговаря Агенция "Пътна инфраструктура". Читателите обясняват, че подобно е положението на настилката и след Меричлери в посока Чирпан.

    Повдига се отново темата за нуждата от ремонт на отсечката между димитровградските квартали Марийно, Вулкан и Черноковено, който е част от този републикански път.

    В дискусията във Фейсбук се включва и кметът Иво Димов, който коментира, че пътя е ангажимент на АПИ и по-конкетно Областно пътно управление -Хасково.

    "По мое настояване започнаха да пълнят най тежките участъци със студена смес,защото дупките станаха огромни. Прави се с ясното съзнание, че е нещо временно, защото от следващия месец ще започне машинно кърпене. Но ако остане още месец така ще направим някоя беля по този път. Отделно от това тече процедура по проектиране на целия участък от Чирпан до Симеоновград за цялостна рехабилитация. Просто си вършим работата според възможностите ни и отговорностите които имаме", пише градоначалникът..

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Ph
      Philip Morris
      4 0
      11:31, 16 юни 2016
      Никога няма да направят този път всеки гледа да си напълни гушата... А защо плащаме данъци и винетки нее ясно!!!
    • 2
      Жи
      живко саров
      3 0
      16:37, 16 юни 2016
      А улиците в тези квартали и те ли са на пътното? Само центъра е на общината той еважен
    • 3
      Пъ
      Пътуваща
      2 0
      16:43, 16 юни 2016
      Същото е и положението на пътната настилка н пътя Узунджово - Хасково, само че дупките не са запълнени! Пътуването е като през лабиринт! Е как да си плащат хората данъците като не остават пари от ремонти на автомобилите!
    • 4
      Ма
      мария
      3 -1
      22:43, 16 юни 2016
      еее пак ли сте изкендзали тия *****, на есен нахвърляхте асвалта и стана като изсрани *****, сега пак същото,като сте некадърни по добре не правете нищо,няма ли кой да ги наблюдава като хвърлят асвалта. Запушете и дупките в Марийново и Черноконево ,че ни писна вече
    Последни новини