На сесия решават за оптимизацията на детските градини в община Димитровград

40 докладни ще обсъждат на редовното си юнско заседание общинските съветници от Димитровград днес. Те се събират на сесия в зала "Гросето", която започва в 9:00 часа.Сред по-важните теми са тази за оптимизацията на детските градини в три села и преминаването на всички детски заведения в Общината към делегирани бюджети от 2017 година  

В началото на заседанието е и точката, с която се предоставя възможност за спогодба между Община Димитровград и Министерството на регионалното развитие и благоустройството. С нея се решава съдбата на сградата на бившия партиен дом в Димитровград.

Участие на Община Димитровград като член в Сдружение с нестопанска цел Волейболен клуб "Раковски" е друга от темите на местните парламентаристи днес.Те ще дискутира и предоставяне и продажба на общински имоти, както и отдаване на такива за отглеждане на пчелни семейства. На дневен ред е и предложението за именуване на парка между Градска библиотека "П.Пенев" и паметната плоча на Освободителите като "Парк на свободата". Подробности по взетите решения - очаквайте по-късно.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Си
    Симо Иванов
    0 0
    19:08, 30 юни 2016
    Направете вси4ки директорки на мандат за4 години. Даде им се големи права което не е добре нито за у4итейите нито за децата.
Последни новини