47-годишна жена от Димитровград катастрофира край Враца

Катастрофата е стана вчера около 16:30ч. между Мездра и Враца на главен път Е-79. Ударът е между лек автомобил "Хюндай", управляван от 47-годишната димитровградчанка Н.К. и товарен автомобил "Форд-Транзит", управляван от Л.В. на 61 години от гр. Дупница.

На място е загинала 61 годишна жена, пътничка в лекия автомобил, управляван от димитровградчанката, която е тежко ранена. Пострадала е и 59-годишна жена, която е пътувала в същата кола. С множество травми са и двете жени, приети за лечение във врачанската болница, това съобщават от здравното заведение. Едната жена е настанена за лечение в отделението по анестезиология и интензивно лечение. Тя е с травми на гръбначния стълб и счупени прешлени, като състоянието й е стабилно и се обмисля вариант за транспортирането й за лечение в София. Със счупено бедро и счупени капачки на двата крака, както и с контузия на гръдния кош е другата пострадала жена от пътния инцидент. Тя се лекува в ортопедо-травматологичното отделение.

Пробата за алкохол на водача на товарния автомобил е отрицателна, уточняват от Областната дирекция на МВР във Враца. Образувано е досъдебно производство.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини