Лечков: По-добре да се концентрираме в следващите квалификации

Вицепрезидентът на БФС и отговорник за националните отбори Йордан Лечков коментира победата на представителния тим на България над Люксембург и шансовете му за класиране на световното през 2018 година.

"Аз лично за първи път се съмнявам, че това ще стане. И го казвам с положителен смисъл, за да няма напрежение върху футболистите. Всички разбираме от футбол, има 7-8 милиона разбирачи в България. Успехът има много бащи, но когато има неуспех - той има само една майка", каза Лечков пред "Нова".

"Люксембург, ако трябва да бъдем обективни, много от играчите им играят в много по-силни отбори, отколкото тези, в които играят нашите. На мнение съм, че трябва да се концентрираме върху по-младите футболисти. Да се концентрираме за следващата квалификация, да са готови тези млади момчета за след две години", каза още бившият национал.

Той заяви, че с ръководството на БФС не са се месили на никой треньор и по никакъв начин не са осъществявали натиск върху Ивайло Петев, без значение какви са резултатите му.

Източник: http://www.dnevnik.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини