Пак погнаха Галевите, търсят още Стъклето, Отверката и Конъна

Главна дирекция "Криминална полиция" издирва лицата Пламен Христов Галев и Красимир Оков за извършено тежко криминално престъпление - оказване принуда над журналист, съобщиха официално от МВР.
МВР умолява гражданите, които разполагат с информация за издирваните лица, да се свържат с телефон 02/982-83-63 , спешния телефон на полицията 166 или да се обадят в най-близкото поделение на МВР.
Анонимността им е гарантирана.
Тази сутрин имението на братя Галеви в село Ресилово отново е било щурмувано, търсени са доказателства и за Красимир Оков, който е съдружник на бившите барети.
Прокуратурата обяви за общонационално издирване още популярните Владимир Ангелов-Стъклето, Николай Отверката, Георги Градевски-Конън.
Над 20 жандармеристи атакуваха домовете на най-доверените бодигардове на ексбаретите Пламен Галев и Ангел Христов в Дупница. Нито един от търсените Владимир Ангелов- Стъклето, Николай, с прякор Отверката, и Красимир Цирко, както и Георги Градевски-Конън не са били открити по домовете си, те са обявени за издирване заради криминални прояви през последните няколко месеца.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини