БСП-Димитровград: С избора на ген.Радев настъпва промяна в политическия живот

    С избора на ген.Радев  за президент се положиха основите на една промяна в политическия живот на страната, заяви лидерът на БСП в Димитровград Койчо Койчев. Генералът е личност, която е поставила интересите на бълг. народ на първо място, партийните интереси трябва да отстъпят място на националните, смята още той. 

    Социалистите дадоха днес пресконференция, на която коментираха победата на родения в Димитровград генерал и не скриха, че се гордеят с този факт. На срещата присъстваха представители на Инициативния комитет от града, издигнал генерала.

    Според председателя му Гочо Желев, за успеха на президенските избори роля има не само подкрепата на БСП, но и грешките на опонентите от ГЕРБ в предизборната кампания.

     Таня Рошманова и инж. Димитрия Пейчева, също част от Инициативния комитет, казаха, че определящо е било поведениято на ген. Радев и ролята му на водач и обединител на нацията.

     Инж.Пенко Ганев, който е част от Общинския партиен съвет коментира, че социалистическата партия в Димитровград тългува тази победа като успех за БСП, която е изнесла и цялата предизборна кампания тук.

    "Имаше пълна мобилизация на структурите, проведохме срещи във всяко едно от малките населени места, кампанията бе толенантна и разяснителна", заяви Ганев. Той бе на мнение, че социалистите са заложили на печеливша формула, издигайки Радев чрез Инициативен комитет и това е мобилизирало партията като цяло. Доказало също така, че БСП не е партия със затихващи функции. Ганев подчерта, че вотът за ген.Радев не е партиен, а по-скоро мажоритарен.

    От партията бяха категорични, че все още нямат яснота за евентуално коалиране в предстоящите предсрочни парламентарни избори и оформена стратегия. Естествени партьори са партиите от левия спектър, подчерта лидерът Койчо Койчев

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Въ
      Въпрос от редови член
      5 -1
      17:05, 15 ное 2016
      То хубаво, ама къде са ви кадрите... виждам застаряваща членска маса..с нея ли ще вземате властта на парламентарните избори?!?!
    • 2
      Гр
      Гражданин
      4 0
      06:37, 16 ное 2016
      Крайно време е капиталисти като П. Ганев да напуснат БСП. Като управител на консервен цех в с. Черногорово преди години не е внасял осигуровките на работещите в цеха. Хич не му пука за всички ощетени хора, които трудно ще се пенсионират. Ама, че хубава "победа " за БСП .
    • 3
      Мд
      Мдааа
      1 0
      11:41, 16 ное 2016
      На местно ниво сте направо трагикомедия, за огромно съжаление. Каква алтернатива може да сте в града на герб??? Дори и членовете ви избягаха, да не говорим за съмишленици...
    Последни новини