СК Бугари с отлично представяне в националния фестивал на бойните изкуства

    Спортен клуб по джу джицу "Бугари"- Димитровград се представи отлично на националния фестивал на бойните спортове, който се проведе в София преди дни.12 са били състезателите от тукашния клуб, като има и такива с призови места и в двете възрастови групи. В състезанието са участвали над 450 състезателя от 40 клуба в цялата страна. 

    При момчета до 12 години Кристиян Докузлиев е шампион, а трето място спечели Пламен Желев. При участниците 13 -14 години Иван Янев стана носител на златен медал, той е шамион и в по-голямата възрастова група 15 - 18 год.

    Ивайло Костов завоюва първо място на юношите, а при мъжете е класиран на трето място, Даниел Чакъров е станал носител на шампионска титла при мъже, а при юношите е на второ място. Също второ място е спечелил Богомил Колаков при юношите. Никола Балев е с две тери места при мъжете и юношите в най - тежката категория.

    В крайното класиране СК "Бугари" е на трето място.От клуба уточняват, че това е последното за годината състезание. След кратка почивка започва подготовката за силните европейски турнири през 2017 година.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини