Димитровградски фотограф се включва в кампанията за лечение на Ники от Хасково

Димитровградският фотограф Димитър Митев се включва отново в кампанията за набиране на средства за лечението на 17- годишната Николета Корондилева от Хасково. Както стана ясно, на Ники утре й предстои операция, която ще покаже дали ще се наложи последващо лечение с лъчетерапия.

По време на всички празнични официални събития от декемврийския календар в Хасково, фотографът ще прави сесии, а моделите сами ще решат колко да платят. Община Хасково е организатор на инициативата, която е по идея на димитровградчанина.

Първата фотосесия е от 17,30 часа на 13 декември по време на детския спортен празник  "Спортист на градината" в зала " Спартак" в областния град. Фотосесии ще се проведат на 18 декември, неделя и в Димитровград. Мястото е КДК, а времето - от 12:00 до 16:30 часа. Инициативата е отворена и за други фотографи.

Припомняме,че Митко не за пръв път помага за лечението на Ники с благотворителна инициатива. Точно преди година той откри изложба от 37 фотографии в зала "Асен Крайшников". Набраните средства от продажбата на снимки бяха предназначени за лечението на момичето.

Сметката, на която могат да бъдат преведени средства в полза на Ники, е на името на нейната майка Росица Ленкова в Пощенска банка:

BG66BPBI 7926 106 4334 801

BIC: BPBIBGSF

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини