Търсят старши експерт в общинска администрация Димитровград

Свободно място за старши експерт в отдел „Европейски и национални програми и проекти” обяви  Община Димитровград. 

Участие в дейности по разработване на проекти и кандидатстване за привличане на инвестиции по програми и проекти, съфинансирани от Европейския съюз или други международни и национални донори, както и координиране на проекти, спечелени от различни източници на финансиране са част от дейностите, с които експертът ще е ангажиран.

Желаещите да кандидатстват трябва да имат висше образование - бакалавър с икономическо, юридическо, техническо направление или да са завършили администрация и управление. Нужен е професионален опит поне една година, а владеенето на чужд език е предимство.

Необходимите документи могат да се подават на гише №1 в Центъра за информация и услуги на гражданите на пъвия етаж в кметството. Срокът е до 21 февруари 2017г. Повече подробности за обявеното място -вижте тук!

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ко
    Кой
    8 -3
    19:25, 10 фев 2017
    За желаещите има изискване, а за Дончева нямаше. Като директор знае ли език и какъв. Има ли проектантска правоспособност? Критериите са различни и зависи кой е кандидата? Но за хората на кмета и Гавазов, няма изискване
Последни новини