Награждаван спектакъл ще гостува на първомайска сцена

Драматичен театър „Рачо Стоянов“ – Габрово ще изиграе спектакъла „Зевзеци“ на 26 септември, от 19 часа на сцената на читалище „Св. св. Кирил и Методий“ – Първомай.

Спектакълът е лауреат на много награди, сред които за женска роля и за най-добра комедия.

Автор н е Алексей Попов, а постановката е на н. а. Светлана Горчакова – заслужил деятел на изкуствата на Русия. Участие ще вземат актьорите Илия Костадинов, Петко Петков, Васил Грънчаров, Димо Димов, Магдалена Славчева, Надежда Петкова.

„ЗЕВЗЕЦИ“ е комедия на ситуациите с целия полагащ се арсенал от шеги, куриози и абсурди. Един развален телефон води до множество недоразумения.

Във всеки герой на спектакъла зрителят може с лекота да познае своя съсед, приятел, роднина или минувач. Диапазонът емоции, които актьорите демонстрират, се простира от лекомислено веселие до дълбока мъка. Тук има място за приятелство, съперничество, любов и коварство. Всичко това създава динамиката на спектакъла, която позволява да се задържи вниманието на зрителя и той да гледа постановката както се казва, на един дъх. В спектакъла са ангажирани най-добрите комедийни артисти на театъра. Той е изпъстрен освен с хумор, с песни и танци и е едно приятно зрелище.

Цените на билетите са 6 и 10 лв. и се продават на касата на читалището.

 

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ев
    Евлия Челеби
    1 0
    09:29, 22 сеп 2017
    Пожелавам на градеца Ви повече такива събития,а не като онова чалгарско и панаиржийско събитие от миналата седмица!

Още новини

Последни новини