Отличиха най-добрите в ученическия конкурс, посветен на народните будители

    Победителите в общинския конкурс за есе и рисунка бяха наградени днес в галерия "Петко Чурчулиев". Надпревата бе за ученици и бе посветена на Деня на на родните будители - 1 ноември.

    В конкурса за есе участниците са били по-малко, обобщи днес шефът на Хуманитарния отдел в Общината Антоанета Шаркова. Тя поздрави в аванс деца, родители и преподаватели 

    Във възрастовата група - 4 - 7 клас трето място е спечелила Траяна Иванова от ОУ"Алеко Константинов". Второ място тук е присъдено на Христина Засис Митрана от ОУ "П.Славейков" и Антоанета Ицова от ОУ "Д.Матемски" в Меричлери. Комисията не е дала награда за първо място.

    Във възрастова група - 8-12 клас трето място е отредено на Росица Иванова от ПЕГ "Д-р Иван Богоров", второ за - Славея Славчева от ПМГ "Иван Вазов". Йоана Великова от ПЕГ "Д-р Иван Богоров" е класирана на първо място.

    В конкурса за рисунки, посветени на народните будители конкуренцията е била доста оспорвана. Само в първа възрастова група те са били 40 на брой. Трето място в тази група е завоювала Десислава Делчева от ОУ "Св.Св. Кирил и Методий"- Черноконево. Две втори места са присъдени в тази група. Те са за Деница Шишманова и Божидар Делчев от ОУ "Ал.Константинов". Първото място тук печели Дара Георгиева от ПМГ "Иван Вазов".

    Във втора възрастова група - 8-12 клас Денис Данаилов от ПГ "Проф.д-р Асен Златаров" е класиран на 3 място. Втора награда е присъдена на Лазарина Димитрова от ПЕГ "Д-р Иван Богоров". Двама са първенците в тази група - Гергана Янкова от ПЕГ "Д-р Иван Богоров" и София -Никол Стойчева от ПМГ "Иван Вазов".

    Поощрителни награди бяха връчени Дейна Георгиева от ОУ "Алеко Константинов" и Дияна Минкова от ОУ "П.Яворов".

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Случаен виц

    Последни новини