10 каравеловци с медали от националното състезание "Моята родина"

    Победителите от първия тур на националното състезание "Моята родина" бяха отличени днес на церемония в СУ "Любен Каравелов". Надпреварата е за деца от 2 до 12 клас. Възпитаниците на димитровградското училище са единствените от началните класове в общината, които се включват в него за втора поредна година.

    В състезанието са участвали 7 деца от 3 клас с класни ръководители Милена Иванова и Таня Стефанова и 22 деца от 4 клас с класни ръководители  Петрула Дончева, Стела Иванова и Хубка Желева. 

    Четвъртокласниците са спечелили 3 сребърни и 7 бронзови медали. При максимален брой точки 30, огромна част от учениците са постигнали резултат от 25 точки.

    Медалите и грамотите на децата връчи директорът на училището Валентин Христов и директорът Историческия музей в Елена Георгиева. Последната пожела на учениците все така да имат желание да опознават миналото, за да обикнат бъдещето. Валентин Христов се обърна към участниците с призив за още по-големи успехи.

    Сребърни медали са спечелили Валентина Иванова, Вилиян Василев, Георги Тотев. Носители на бронзови отличия са Адриан Трачев, Александър Георгиев, Габриела Пламенова, Ивон Качарова, Стилияна Димитрова, Теодора Иванова, Тони Боев. Останалите участници от 3 и 4 клас получиха сертификата за отлично представяне.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини