iPhone 3G Pro: възможни спецификации?

С наближаването на WWDC 2009 (което ще се проведе между 8 и 12 юни) все повече расте лавината от предположения какво точно смятат да представят Apple. Смята се, че вероятно тогава ще бъде представено и следващото поколение на iPhone. За това подсказва появата на новата версия на фърмуера (3.0), решението да бъде стартирана свободна продажба на iPhone 3G за клиенти на AT&T (с цел операторът да се освободи от залежалите екземпляри на модела) и някои други наблюдения на пазарните анализатори.

В навечерието на евентуалния анонс Royal Bank of Canada коментираха пазарния потенциал на Apple и iPhone. Предположението на анализаторите е, че предполагаемият iPhone 3G Pro (названието така и не е потвърдено) няма да се радва на така голяма популярност в сравнение с iPhone 3G, който накара мнозина от притежателите на първия iPhone да си купят новото устройство. Техническите характеристики на 3G Pro действително ще бъдат по-добри - камерата вече ще е 3.2-мегапикселна, очаква се телефонът да работи по-дълго без презареждане, а вградената памет да бъде съответно 16GB и 32GB - и всичко това да бъде побрано в по-тънък корпус. Пълния списък на предполагаемите технически характеристики можете да видите по-долу.

Междувременно публикуваното от ChangeWave изследване разкрива, че iPhone 3G Pro с 16GB вградена памет при цена от $200 (субсидирана от оператора) би представлявал интерес за 11% от участвалите в изследването 4300 души, а 32GB моделът на стойност $300 е интересен само за 9%. 8 процента от респондентите вместо това са се интересували от възможността да се снабдят с iPhone 3G за $100.


Източник: tehnozona.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини