11 °C

Оформят короните на дърветата по ул."Цар Симеон"

  Оформяне на короните на дърветата по улица "Цар Симеон" в Димитровград предприеха от Общината.  През целия ден днес работници на "Нео Титан" с помощна на вишка премахваха клони.

  Целта е да се предаде естетически вид на дърветата, както и да се отсранят опасни клони, коментираха специалисти от отдел "Инвестиционна дейност".  Същото оформяне предстои да се извърши по улицата и от страната на сградата на Райония съд, допълват от Общината.

  Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (4)

  • 1
   Р5
   р56
   10 0
   18:05, 8 яну 2018
   Откога орязването на дърветата по този жесток начин се нарича ''оформяне на короната". Просто ми е интересно ,ако това се види от истински специалисти от Лесотехничиския университет , какво ще кажат. Дърветата ще стърчат с оголените си клони поне десет години напред! Това което произвежда кислород и прави сянка са листата. Скъсайте си дипломите вие от "Инвестиционна дейност" , ако разбира се между тях има лесовъд или подобна специалност!
  • 2
   Ti
   Titi
   9 0
   18:19, 8 яну 2018
   Някой си Пламен отговаря за "ЕКОЛОГИЯТА" на града НИ от години наред, в които се унищожиха хиляди дървета и др. трайни растителни видиве. Това не е ЕКОЛОГ, а човек подписващ документи на който пожелае да се отсече нещо! За по добра инфраструктура унищожават растения на десетки години в град който е редовно обгазяван с отрови ти Неохим и ТЕЦ-а запрашаван от трафика на пазара и Вулкан !!! Този човек ще е отговорен за част от репиратирните заболявания и за някой ракови такива с безочието с което унищожава природата!!!
  • 3
   Ti
   Titi
   3 -1
   18:27, 8 яну 2018
   Ако имате въпроси относни унищожението на дърветата в Димитровград:

   Отдел "Инвестиционна дейност, околна среда и води"

   Главен експерт Пламен Митков 67 68269 ee@dimitrovgrad.bg
  • 4
   Естетичен вид не значи унищожаване на дърветата.Сечта наподобява вид "Топинг" която не е за предпочитане специалистите (ако има такива в Общината) би трябвало да знаят защо.

  Хороскоп за 02.03.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Денят е силен за начинания, в които влагате творчество и желание за напредък. Ще се толерират градивни действия, насочени към семейството, другите и бъдещето. Обществената ви ангажираност също ще дава резултати, така че бъдете активни. Грижите за здравето ще имат видим ефект.
  02 мар 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Очаква ви ползотворен ден, имате всички шансове да изпълните онова, което сте планирали. Имате известни колебания, но с подреждането на делата ви те ще отпаднат. Опитайте се да не пренебрегвате чувствата и желания на вашия партньор.
  02 мар 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Енергични и с желание, ще пристъпите към задачите си и ще ги приключите в срок. Интелигентното ви присъствие ще благоприятства атмосферата на работното място, нещо, за което ще получите похвала от шефа. До себе си имате някой, който заслужава повече внимание и това го разбирате много добре. Не проигравайте шансовете си там.
  02 мар 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Рак:Новости в личния ви живот и ярка делова изява.Щастието е на ваша страна .и макар,че не сте хазартен тип-може да рискувате.Заложете на 5.Успех.
  02 мар 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Всичко, продиктувано от разума днес ще ви носи удовлетворение. Близките ще споделят част от грижите ви и това ще увеличи шансовете ви. Имате предостатъчно време за да анализирате създалата се обстановка и да направите правилния избор. Изберете най-перспективната възможност.
  02 мар 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Наясно сте с нещата, с които ви предстои да се занимавате. Бързо ще се освободите от съмненията си и ще напреднете, отхвърляйки голям обем работа. Настроението ви ще се повиши от добра новина, свързана с бизнес, семейство, пътуване. Познати ще ви направят изгодно предложение за съвместно начинание.
  02 мар 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Сред близките си ще можете да се отпуснете и разтоварите. Доброто ви финансово състояние за момента ви прави по-спокойни и уверени за близкото бъдеще. В дългосрочен план ще имате възможности за изяви, с които ще постигнете повече стабилност. Не се притеснявайте. Избягвайте да давате пари на заем.
  02 мар 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Най-добре ще е днес да бъдете у дома, в противен случай ви очакват изненади. За някои от вас денят ще бъде свързан и с доста работа. Не я отлагайте. Отхвърлете колкото се може повече от нея. Интелектуалните занимания ще се окажат ползотворни за вас днес.
  02 мар 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Започващите промени ще ви се отразят позитивно, въпреки, че в началото може да изживеете притеснения. Ще утвърдите постигнатото и ще продължите да се развивате в много посоки. Постоянството ви е гаранция за успех и носи желаните резултати. Има от какво да сте доволни.
  02 мар 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Похвално е желанието ви да сте полезни на хората, с които работите и на такова внимание ще се радвате и вие. Ще бъдете очаровани от някой, с когото ще станете по-близки и ще търсите общи пътища за изява. Успешни ще бъдат пътуванията ви, ако вземете под внимание всички подробност.
  02 мар 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Проявете уважението си към отсрещната страна и вежливо изслушайте доводите им за едно или друго тяхно решение. Това ще привлече към вас благоразположението им, от което ще се възползвате на по-късен етап. Присъствието на човека, за когото мислите често ще ви донесе приятни вълнения.
  02 мар 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Определете приоритетите си и работете върху тях, не се разсейвайте. Впечатлявате с бързата си мисъл и аналитичните си способности. Ще имате успех с всичко, което днес бъде обект на вниманието ви. В личен план ще имате среща и тя ще сложи началото на ново сътрудничество. Не пренебрегвайте личните си предпочитания.
  02 мар 2021
  Последни новини