Хотел предлага отстъпка на семейства, които зарежат смартфоните

Използването на технологичните ни играчки по време на семейната ваканция засяга голяма част от дейностите, които обикновено извършваме заедно.

Според веригата хотели Wyndham, 54% от децата смятат, че родителите им проверяват телефоните си "твърде често", а 32% казват, че се чувстват "незначителни", когато родителите им са разсеяни от екраните по време на почивката.

По-късно този месец хотелът ще стартира програма, която дава на семейства отстъпка в цената в замяна на раздяла с телефоните, съобщава T+L.

Видяхме родители, които провеждат бърз конферентен разговор във фоайето, а някои хотели от веригата трябваше да поръчат допълнително шезлонги за площите край басейните, защото гостите плуват по-малко и се забавляват повече със своите технологични устройства край водата", казва Ноел Николай, разработил инициативата на Wyndham.

В отговор хотелът предлага пет процента отстъпка за гостите, които се включат в програмата Reconnected в избрани хотели от Wyndham Grand.

Гостите ще получат кутия с ключалка, в която да сложат смартфоните си. Тя има таймер и не може да бъде отворена, докато времето не изтече. 

Новият проект се фокусира върху "забавлението на аналоговото детство", казва Николай.

Гостите ще намерят в пакетите си Reconnected и палатка за деца, както и моментален фотоапарат.

В предложението се включва и Bedtime Brigade - късна вечеря, която семействата могат да поръчат от менюто за рум сервиз, за да я споделят, четейки истории в палатката.  

Източник: profit.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини