3 °C

Гръмна газова бутилка в димитровградски апартамент

  Газова бутилка гръмна тази сутрин в апартамент на димитровградската улица "Беласица". Инцидентът е станал малко след 10:00 часа. В жилището живеел 84-годишният Таньо Георгиев, който не е пострадал сериозно. Възрастният човек бе откаран за преглед от екип на Спешна помощ, а по-късно отведен в Пловдив при близки.

  От ударната вълна, предизвикана от бутилката са избити прозорците на две от стаите в жилището. Поражения има по вратите и мебелите в дома. Части от прозорците, щори и стъкла покриваха и пътната настилка. Съседи помагаха за разчистването малко след случката.

  Обитателите на блок №3 разказаха, че преди дни синът на Таньо му купил комбинирана печка на газ и ток, която днес била монтирана. Възрастният мъж включил печката тази сутрин, появили се пламъци и той успял да спре бутилката с бастуна си. Хората коментираха, че е добре, че инцидентът се е разминал без по-сериозни послединици.

  Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (3)

  • 1
   Ка
   Каква е причината?
   1 0
   16:38, 16 апр 2018
   С дюза за природен газ?
  • 2
   То
   Тодоров
   2 0
   22:23, 16 апр 2018
   Виновен за инцидента е сина на възрастния мъж. Рано или късно на такава възраст щеше да се случи инцидент..., склероза, деменция, да не говорим за по-тежки форми на такива заболявания, затова на тази възраст никакви газови уреди.
  • 3
   Му
   Мустито
   1 0
   00:37, 17 апр 2018
   Добре че дядото е реагирал адекватно и е оцелял! Минавал съм стотици пъти по тази улица,оживена е през целият ден и винаги(когато времето е приятно),след 17:00 има бабички на пейката до блокчето,вземах си бившата приятелка от там в продължение на 8 години,10 метра -надолу,откъм такситата!Радвам се че всичко се е разминало благополучно за живущите наблизо!
  Последни новини