6 °C

Димитровградски съветници подкрепиха каузата за лечение на Симеон

Изображение 1 от 6

  Димитровградските съветници и кметове на села от общината подкрепиха благотворителната кампания за набиране средства за лечение на Симеон Янакиев от Димитровград. По време на днешното заседание на местния парламент в зала "Гросето" бе поставена набирателна кутия. В края на сесията бяха отчетени общо 225 лв.

  Припомняме, че 27- годишният мъж страда от  тежко и прогресиращо заболяване – масивна Syringomyelie C0-Th11 и Syringobulbie, за което в България няма клинична пътека. Става дума за киста, намираща се в меката мозъчна обвивка, която пречи на движението на гръбначно-мозъчната течност и може да доведе до пълна парализа.

  В кампанията вече се включиха ученици и преподаватели от ПЕГ "Д-р Иван Богоров", които също набират средства за лечение с различни инициативи. Сред тях бяха пролетното надиграване в зала "Младост", благотворително театрално представление, благотворителен базар и др.

  Ако желаете да помогнете на Симеон:

  Дарителска банкова сметка:

  IBAN: BG82STSA93000025145185

  BIC: STSABGSF

  Банка ДСК ЕАД

  Pay Pal account: simeonyanakiev@abv.bg

  Epay: Клиентски номер (КИН): 0391039638

  https://helpkarma.com/campaign/da-pomognem-na-simeon-60

  Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (1)

  • 1
   Пе
   Пенева
   5 0
   16:40, 26 апр 2018
   Сумата, която средно е дал всеки общински съветник е 6,818лв. /като изключа кметовете защото не знам колко са присъствали/ за мен е срамно нищожна.Пенсионер с 270 лв. пенсия съм, но винаги за благотворителни каузи касаещи здраве давам 20лв.
  Последни новини