Димитровградски съветници подкрепиха каузата за лечение на Симеон

Изображение 1 от 6

    Димитровградските съветници и кметове на села от общината подкрепиха благотворителната кампания за набиране средства за лечение на Симеон Янакиев от Димитровград. По време на днешното заседание на местния парламент в зала "Гросето" бе поставена набирателна кутия. В края на сесията бяха отчетени общо 225 лв.

    Припомняме, че 27- годишният мъж страда от  тежко и прогресиращо заболяване – масивна Syringomyelie C0-Th11 и Syringobulbie, за което в България няма клинична пътека. Става дума за киста, намираща се в меката мозъчна обвивка, която пречи на движението на гръбначно-мозъчната течност и може да доведе до пълна парализа.

    В кампанията вече се включиха ученици и преподаватели от ПЕГ "Д-р Иван Богоров", които също набират средства за лечение с различни инициативи. Сред тях бяха пролетното надиграване в зала "Младост", благотворително театрално представление, благотворителен базар и др.

    Ако желаете да помогнете на Симеон:

    Дарителска банкова сметка:

    IBAN: BG82STSA93000025145185

    BIC: STSABGSF

    Банка ДСК ЕАД

    Pay Pal account: simeonyanakiev@abv.bg

    Epay: Клиентски номер (КИН): 0391039638

    https://helpkarma.com/campaign/da-pomognem-na-simeon-60

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Пе
      Пенева
      5 0
      16:40, 26 апр 2018
      Сумата, която средно е дал всеки общински съветник е 6,818лв. /като изключа кметовете защото не знам колко са присъствали/ за мен е срамно нищожна.Пенсионер с 270 лв. пенсия съм, но винаги за благотворителни каузи касаещи здраве давам 20лв.
    Последни новини