Samsung Omnia Pro: слайдер с QWERTY?

Samsung Omnia определено пожъна голяма популярност и в момента се смята за едни от най-успешните телефони с Windows Mobile. Интересът към него е обусловен от наличието на 5-мегапикселна камера, интерфейс TouchWiz, поддръжка на Wi-Fi и GPS. Сега в Мрежата се появи информация, че освен OmniaHD в рамките на тази година ще се появи още един телефон от тази серия – Omnia Pro.

Характерната особеност на Samsung Omnia Pro ще е изтегляемата QWERTY клавиатура (устройството е с форм-фактор страничен слайдер). Дисплеят му ще е с голям диагонал и много добра резолюция (съответно 3.5 инча и WVGA - 800х480 пиксела). Смята се, че в него ще се използва Windows Mobile 6.1, като ще е предвидена опция за ъпдейт до Windows Mobile 6.5.

Важно е да отбележим, че по-долу е показано само рендерирано изображение на Omnia Pro, базиращо се на известната до момента информация. Според източника цената ще бъде по-ниска от аналогичните устройства в този клас (например HTC Touch Pro2). Най-вероятно анонсът на Omnia Pro ще бъде през юли, предполагаемата цена е около 500 евро.

Технически характеристики на Samsung Omnia Pro:
Поддържани мрежи: GSM/GPRS/EDGE (850/900/1800/1900 MHz), WCDMA/HSDPA (850/2100 MHz)
Операционна система: Windows Mobile 6.1 (с ъпдейт до 6.5)
Дисплей: 3.5-инчов AMOLED (800 x 480 пиксела)
Камера: 5 мегапиксела, светкавица, автофокус, стабилизатор на образа
Разширителен слот: microSD
Процессор: частота 624 MHz
Bluetooth
Wi-Fi
GPS
QWERTY клавиатура
Източник: tehnozona.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини