Джаз "Късче от лятото" прозвуча в центъра на Димитровград - ВИДЕО

Изображение 1 от 3

    Акустично джаз трио – Димитровград и музиканти от Турция и Гърция озвучиха централната алея в димитровградския център в четвъртък привечер. Джаз музикантите се събраха по повод 10-годишнината от инициативата "Късче от лятото", организирана в града и подариха феерия от джазови композиции на десетките димитровграчани, които бяха на алеята за да се насладят на музиката им.

    Музикалните изпълнения се осъщесвиха благодарение на джазмените Димитър Русев – Мутата, Митя Йорданов, Петър Ганев, вокалите Мария Арнаудова и Даниел Николов от Стара Загора, бас китариста Плавен Солаков и приятелите им от Турция и Гърция Джан Туту, Николаос Сидеридис и Михалис Петрусис.

    Следващата проява на триото е на 23 юли, когато от 18 часа в изложбена зала „Асен Крайшников“ на КДК ще се открие изложба на оригинални чешки филмови със съдействието на Чешкия културен център в София.

    Останалите събития от "Късче от лятото" може да проверите в календара, поместен на сайта ни в горната сива лента. Повече информация за календара натиснете ТУК.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини