Очен център „Верея Optic Store“ отвори врати в Димитровград

    С безплатни прегледи и дневни промоции започна работа най-новият и модерен очен център в Димитровград – „Верея Optic Store“

    С водосвет за здраве и пъстро тържество бе открит най-новият и модерен очен център „Верея Optic Store“в Димитровград.

    „Искрено благодарим на всички ви, че сте с нас в този така важен ден, за да дадем заедно начало на нашата почти едногодишна работа в Димитровград“, приветства присъстващите д-р Георги Дачев, който ще се грижи заедно със свои колеги за очното здраве на димитровградчани. „Във „Верея Optic Store“ вложихме не само много труд, нова и модерна апаратура и всичко, което виждате, но и частица сърце, защото нашите пациенти заслужават най-доброто. А когато те го получават, то ние ще имаме вътрешното удовлетворение, че сме си свършили качествено работата за жителите на Димитровград, както е и в Стара Загора, и в Хасково, и в Смолян, и във Велико Търново“, каза още д-р Дачев.

    „Убеден съм, че успяхме да предложим най-доброто не само на димитровградчани, но и на жителите на цялата община. Още тази събота, 21 юли, очният център предлага безплатни прегледи за късогледство, далекогледство и астигматизъм, по инициатива на д-р Еркин Осман. Необходимо е само предварително записване. Освен това започваме и с дневните ни промоционални цени на слънчеви очила, диоптрични рамки и стъкла“, подчерта Калоян Върляков, който е част от техническия екип на очния център.

    Във „Верея Optic Store“, димитровградчаните и гостите на града ще намерят над 26 теста за зрение и удобна юнитна система. Кабинетът работи със Здравната каса, а при направена поръчка – прегледът е безплатен.  

    Богато е разнообразието от диоптрични стъкла и рамки, част от производството на най-известните и доказали се на пазара марки.  „Верея Optic Store“ е единственото място в България, предлагащо продуктите на „Fielmann“ – немско качество на добра за всеки джоб цена.

    Във „Верея Optic Store“  – Димитровград не се прави компромис с очно здраве и  модните тенденции. „Впечатляващият интериорен дизайн, не е случайност, защото всеки един заслужава най-доброто не само от медицинска, но и от естетична гледна точка. За нас е важно да се чувствате комфортно – независимо дали сте тук за преглед, лечение или избор на слънчеви очила. Баланс – това е целта, която търсихме и постигнахме – цената не е за сметка на  качеството, нито качеството е за сметка на цената, когато става дума за  продуктите и услугите ни“, допълниха още от екипа на центъра. Дневните промоции ще бъдат обявявани във фейсбук страницата Верея Optic Store.

    За безплатните прегледи, тази събота, е необходимо предварително записване на тел. 0391 76783

    Адресът на „Верея Optic Store“ e –   Димитровград, бул. „България“ №2

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET
    Последни новини