Обсъждат публично отчета на бюджета на община Димитровград за 2018г.

Годишният отчет за изпълнението на общинския бюджет и общинските сметки за средства от Европейския съюз на Общината за 2018 г. ще бъдат дискутирани на обществено обсъждане, което ще се състои на 9-ти април, вторник, от 17 :30ч. в зала "Гросето" в Димитровград.

На срещата ще се обсъжда общото финансово състояние на общината към края на бюджетната година, изпълнението на приходната част по общинския бюджет – собствени приходи и  трансфери от държавния бюджет, изпълнението на разходната част по общинския бюджет по основни дейности, изпълнението на инвестиционната програма на общината, както и изпълнението на мерките и дейностите от общинските програми и фондове.

Ще бъде даден отчет за състоянието на общинския дълг към края на бюджетната година, както и за изпълнението на сметките за средства от Европейския съюз.

От общинската управа канят да участват в обсъждането граждани, представители на неправителствени организации, на културни институти, училища, здравни и социални заведения, както и бизнесмени, и кметове и кметски наместници на села.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини