54 зрелостници изпрати Езиковата гимназия в Димитровград

  "Всички, които успеят при нас, ще успеят на всякъде, напълно съм убеден". С тези думи се обърна към абитуриентите  на ПЕГ "Д-р Иван Богоров" директорът на гимназията Красимир Кръстев.

  Днес, 15-ти май, 54 зрелостници изпрати димитровградската езикова гимназия ПЕГ "Д-р Иван Богоров" в Димитровград. Церемонията по традиция се проведе в двора на гимназията. По време на церемонията бяха отличени заслужилите ученици за изминаващата учебна 2018/2019 година.

  С много поздрави, напътствия и пожелания се обърнаха към тях техните ръководители и съученици, поздравителен адрес бе изпратен и от кмета на града Иво Димов. По време на церемонията имаше песни и танци, официално днешните зрелостници предадоха знамето на учениците, които ще завършат през следващата учебна година.

  Днешните абитуренти направиха най-атрактивно шоу с предаването на ученическата книга в ръцете на последователите си, като тя бе предадена с танци и надиграване.

  Абитуриентите представиха с шеги и закачки своите съученици, като ги окарикатуираха със слова, излезнаха за последен път от училището под аплодисментите на присъстващите ученици, учители и родители. Церемонията завърши с кръшно хоро, в което се включиха голяма част от присъстващите.

  Балът на завършващите богоровци и преминаването по червения килим на сцената на площад "България" ще бъде на 24-ти май.

  Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

  Видеа по темата

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (1)

  • 1
   Би
   бивш ученик
   3 -1
   13:34, 15 май 2019
   Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
  Последни новини