28 °C

БСП – Първомай откри нов клуб в центъра на Първомай

Изображение 1 от 2

  С водосвет, пожелания за успех и победа в политическите начинания на местната организация се откри Клуб на БСП – Първомай на ул. „Орфей“.

  Гости на откриването бяха Иван Кръстев и проф. Румен Гечев. „Ние винаги сме били до хората и се срещаме постоянно с нашите съграждани, затова този клуб ще бъде още едно доказателство, че сме тук и търсим диалог, бяха думите на Николай Митков – председател на БСП Първомай. „Няма как да не спечелим тези избори, защото не става дума за победа на БСП, а за победа на българските граждани. Хората искат справедливост сега и нормален живот като граждани на европейска страна."

  Преди това гостите бяха на среща с жители на селата Брягово и Искра.

  „Истината е, че тази кампания не е само за Европейския Парламент, а да се поиска оставка и незабавни избори в страната. На всички им омръзна безграничната наглост на управляващото мнозинство. Това е кампания за оцеляването не на ГЕРБ, а за личното оцеляване на Бойко Борисов. За нас, за БСП обаче това е кампания, която цели промяна. Ние трябва да работим за възстановяване на законността, справедливостта и сега е времето“, заяви при среща с жителите на село Брягово Иван Кръстев, кандидат за ЕП от листата на БСП.

  Каква е връзката ни с Европа, защо страната ни изостава след 2007 година, когато влязохме в ЕС, защо доходите на българите остават сред най-ниските – бяха част от въпросите, които хората от първомайското село задаваха на присъстващите.

  Иван Кръстев засегна и един от най-важните въпроси за  България – обезлюдяването и демографската криза: „През последните три години хиляди българи са заминали зад граница. И това са хора основно в трудоспособна възраст. Ако през 2009, когато нямаше още ГЕРБ, са се родили 88 000 деца, то днес са едва малко над 53 000. Дали това е от добро или заради управлението на Борисов?", попита риторично шестият в листата на БСП.

  Платена публикация

  Купуването и продаването на гласове е престъпление!
   

  Хороскоп за 23.08.2019

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Работни проекти ще държат вниманието на някои от вас будно, но наред с тях ще провеждате и личните си срещи. Готовността ви да помогнете на приятел ще ви сближи повече и от това съвместното ви сътрудничество ще продължи. Семейни задачи ще ви накарат да търсите начини за бързото им решаване.
  23.08.2019

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Ще търсите контакт с нужните ви хора и с общи усилия ще намерите по-лесно решение на вълнуващ ви въпрос. Ще споделяте интересите и вижданията си, без това да ви създава вътрешно напрежение. Ако имате очаквания от интимен характер ви предстоят развития. Други ще работят по приключване на задача, носеща им финансови придобивки.
  23.08.2019

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Изгаряте от желание за авантюри. Приключенският дух ви е завладял днес и само неотложни делови ангажименти биха могли да променят идеите ви за деня. Силното ви желание за изява ще бъде удовлетворено напълно към края на деня. Заобиколени сте от вниманието на хората около вас, което ви кара да се чувствате чудесно.
  23.08.2019

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Стабилизиране на финансите, успоредно с утвърждаване на професионалния ви авторитет. Такива са приоритетите ви за днес, както и за следващите дни. Това изисква да сте в добра кондиция, на среща с делови партньори ще вземете решения, изпълнението на които няма да ви затрудни. Пътуване, за някои в чужбина.
  23.08.2019

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Съсредоточете се върху важните си задачи. Всяко разпиляване на силите може да доведе до изтощение. Развивайте умението си да организирате, ще ви бъде необходимо. Обърнете внимание на детайлите в дейността си, те са важни. Нямате много време за приключването на неотложна задача.
  23.08.2019

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Имате нужда днес да излезете навън и да се опитате да не мислите за професионални ангажименти. Дайте воля на въображението си и както вие така и околните ще останете доволни от резултата. Можете на помогнете и на свой близък, който също се нуждае от промяна. Имате смелост за да сложите край на нещо, което не ви удовлетворява.
  23.08.2019

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Възстановявате си сума, която неотдавна сте загубили поради куриозно недоразумение. Материалното ви състояние се стабилизира и в близките дни можете да разчитате на допълнителни доходи. За някои от вас денят бележи началото на нов много успешен период в професионален план. Започвате работа по проект, който ви дава чудесна възможност да разгърнете потенциала си.
  23.08.2019

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Делничното напрежение ще ви накара да потърсите по-спокойно място за изтерзаната си душа. Ще съберете мисли и сили, с които да продължите напред, но преди това направете нещо специално, от което се нуждаете сега. То ще ви позволи да осъзнаете силните и слабите си страни.
  23.08.2019

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Имате нужда от развлечения и този ден най-добре ще отговори на намеренията ви. Заобиколени сте от приятни хора, сред които се чувствате настина добре. Твърде емоционални сте и това може да стане причина за нежелани ситуации, но едва ли ще е нещо сериозно. Обърнете повече внимание на предпочитанията на постоянния си партньор, които не е добре да пренебрегвате.
  23.08.2019

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Внимателно планирате всяка своя стъпка и в резултат днес ще постигнете част от нещата, към които уверено се стремите. При вас няма нищо случайно и партньорите ви оценяват този факт. Постарайте се да спазите всички уговорки, които правите, тъй като от това зависи и бъдещото добро отношение към личността ви. Постигате целта си и в интимен план.
  23.08.2019

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Ще има какво да споделяте и да ви прави доволни, предстоящите развития ще бъдат във ваша полза и в края на деня ще се чувствате в отлична форма. Различното поведение изостря чувствителността ви, но ще си останете уравновесени и прагматични. Пътуванията не са най-подходящи днес, но ако са наложителни, не приспивайте бдителността си.
  23.08.2019

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Бъдете по-търпеливи към хора и неща, които не са по вкуса ви. С такт и добро желание може да постигнете повече, в противен случай ще си навлечете нечии гняв. Приятел ще ви предложи нещо, което ще ви поласкае, но и затрудни. Изяснете си до колко са искрени чувствата му към вас.
  23.08.2019
  Последни новини