Над 200 привърженици на ГЕРБ от областта аплодираха премиера Борисов и Манфред Вебер

Изображение 1 от 2

    Над 200 членове и симпатизанти на ГЕРБ от седемте общини на област Кърджали аплодираха премиера Борисов, кандидатите за евродепутати от листата на партията и лидера на европейската десница Манфред Вебер, кандидат на ЕНП за председател на ЕК, на националното предизборно събитие на ПП ГЕРБ в столичната зала „Арена Армеец“.

    „Държавата никога не е била в по-добро състояние, заяви Борисов. Ние можем да гарантираме на Европа инфраструктура, доходи и най-вече опазване на външната граница. Много усилия влагаме и се справяме добре, неслучайно в Европа ни дават за пример. Имаме сили и енергия да си изкараме мандата“ коментира председателят на ГЕРБ. Той благодари на всички партии, подкрепили листата на ГЕРБ и допълни, че именно те са истинските десни, а останалите са помагачи на БСП. Бойко Борисов предупреди, че идния четвъртък или петък очаква нова манипулация от политическите опоненти на ГЕРБ в стил „Костинброд“.  В тази връзка председателят на ГЕРБ призова структурите да бъдат максимално концентрирани. „Удариха ни лошо. Направихме си промените, извлякохме си поуките, но партията се вдигна, върна се духът на ГЕРБ. И това плаши БСП“. уточни Борисов. „Само когато сме заедно - можем да постигнем всички успехи. „Държавата е в отлично състояние и в основата на всичко това стои правителството начело с премиера Борисов, което успява непрекъснато да генерира допълнителен финансов ресурс, който да разпределя на нуждаещите се сектори или региони. зам.-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов. „Ще започна от Кърджали“, каза Цветанов в обръщението си, с което благодари на структурите с най-висока боеспособност.

    „Кaто председател на ЕК първото нещо, за което ще работя, е България да стане пълноправен член на Шенгенското пространство. Следващите страници на Европа ще бъдат инвестиции за подобряване на инфраструктурата на всяка точка, на дигитализацията. Благодаря на Мария Габриел, която води европейската политика към развитие на технологиите и участие на младежите“, посочи водещият кандидат на ЕНП за председател на следващата Европейска комисия Манфред Вебер. „Аз имам записана една моя мечта, Европа да стане континент, където никой да не напуска държавата си и да търси препитание другаде. Издигаме лозунга за Европа на равнопоставени свои граждани. Европа на равенството“, отбеляза Вебер. По думите му през последните 5 години гласът на България се чуваше ясно в ЕП от Емил Радев, Андрей Ковачев, Андрей Новаков, Мария Габриел, Ева Майдел и всички, които бяха в делегацията на ГЕРБ. „Благодарение на тези хора България я уважават в ЕП. Бойко Борисов води страната уверено в Европа за повече сигурност и благоденствие“, каза Вебер в заключение.

    Това съобщиха от ПП ГЕРБ.

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини