„Паркетен Свят“ стъпва онлайн в Димитровград със специална промоция за юли

Изображение 1 от 2

    За своите 20 години фирма Паркетен Свят следва основната си задача да предлага на своите клиенти качествени подови настилки от пионерите в производството им. Към днешна дата Паркетен Свят е водещ представител за България на едни от най-реномираните производители на ламиниран, трислоен, класически паркет и винилови настилки – QuickStep (Unilin), Тarkett, Classen, Haro, Karelia, Kaindl, КronoOriginal и др. Освен това, брандът предлага и допълнителни аксесоари, като подложки, первази, лайсни и всички необходими консумативи за поддържането и грижата на вашата подова настилка.

    В Паркетен Свят ще откриете разнообразни колекции подови настилки, посветени на класическите стилове, романтичните винтидж и бохо шик, достигащи до ориента и съобразени изцяло с най-новите тенденции в интериора. Очаква Ви огромно разнообразие от декори, които в голяма степен изразяват Вас и Вашето светоусещане. Ако сте нетърпеливи, „Паркетен свят“ поддържа над 150 декора ламиниран и 15 декора трислоен паркет на склад.

    Можете да се възползвате от възможността да закупите онлайн Вашата подова настилка и то с Безплатна Доставка и специално за Димитровград – безплатна подложка за месец Юли!

    През онлайн портал на Паркетен Свят ще получите професионално обслужване от екип квалифицирани продавач-консултанти и монтажисти. Възползвайте се от възможността да видите как би изглеждал вашия дом с техните паркети с услугата – >Безплатен дизайн на стая.

    От Паркетен Свят също така предлагат да върнат паричната сума за останалите излишни материали, след извършен монтаж. В случай, че са ви останали цели дъски, первази, лайсни, може да ги върнете в някой от Нашите магазини. Единственото условие е, стоката да не е по поръчка и това да стане в рамките на един месец след монтаж и с предоставяне на касов бон и документ.

    В Блог секцията ще откриете новини и статии, които да Ви помогнат при избора на подова настилка.

    През годините Паркетен Свят са изградили богата партньорска мрежа с водещите компании, производители на подови настилки. По този начин те предлагат на своите клиенти най-доброто за всеки задължителен елемент от интериора – а именно пода!

    Платен материал

    Банер „Паркетен свят“

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Jo
      Joana
      2 0
      13:57, 1 юли 2019
      Само не разбрах, магазин има ли в Димитровград?
      • Ме
        Ме
        5 0
        14:20, 1 юли 2019
        Не, продават само онлайн в Димитровград.
    • 2
      Ти
      Тилко
      5 0
      12:07, 2 юли 2019

      То вече всичко се продава по интернет, не ти трябва да обикаляш магазини и градове, а направо в къщи ти го носят. Има си и минуси, че не винаги това което виждаш на снимката е това което получаваш, но са знаете има закон, който ти позволява да върнеш закупената стока, ако не е това което си очаквал

    Последни новини