0 °C

ТОП5 къмпинги на нашето Черноморие

И макар за всички тях да важат предимствата като това, че сте най-близо от възможното до природата и гарантирано ще се запознаете със страхотни хора, има няколко концептуални различия помежду им, които могат да повлияят избора на един къмпингар.

Представяме ви топ 5 на къмпингите в България, все в някой от тях ще е най-подходящо според нуждите ви.

Иракли

Сто двайс' три Иракли! Хич не е случайно, че хората песни пеят за къмпинг „Иракли“ – именно там се намира един от най, ама наистина най-красивите плажове по южното ни Черноморие. Ивицата е дълга приблизително 3 километра и се разделя от р. Вая. Сами можете да си представите колко живописна и красива гледка е това. Девственият бял пясък предоставя възможността за истинска почивка, а самият къмпинг разполага с общо близо 60 места за каравани и палатки.

Арапя

Борови, широколистни гори и един залив, на който е разположен къмпинг Арапя. Какво повече му трябва на човек? Заливът се характеризира с чистата и плитка вода, което го прави безопасен за къпане и, както е ясно, е предпочитано място от цели семейства с малки деца.

Арапя съчетава в себе си море, широка плажна ивица и красивата девствена природа на Странджа планина.

Kite Градина

Градина, любима Градина! Любимото място на поколения къмпингари, които искат морето да бъде основно, ама наистина основно забавление. Там се случват денонощно партита, редовно гостуващи изпълнители и със сигурност няма да откриете тишина. В случай, че искате няколко дни на безкрайно парти – Кайт Градина е вашето място.

Къмпинг Градина

Едно нещо е много, много важно да отбележим тук – ако Кайт Градина е парти дестинацията, то къмпинг Градина е мястото, на което отивате, ако наистина искате почивка, която ще помните цял живот. Един от най-старите и известни къмпинги по родното Черноморие е мястото, на което четири поколения изкарват цяло лято. Разположението, до историческия град Созопол и Несебър, ви помага да вземете най-доброто – почивката на къмпинга и възможността за няколко минути да сте в най-актуалните курорти. В къмпинга се предлагат места за настаняване както в собствени каравани и палатки, така и в изцяло нови луксозни бунгала с всички възможни удобства. Защото да си на къмпинг не е въпрос на компромис, а комбинация между удобства и истински релакс за тялото и ума.

Смокиня

Гора, която се превръща в плаж и широка морска ивица. Това е най-бързата асоциация, когато кажем „Смокиня“. В миналото бе известен с нудисткия си плаж, а с днешна дата е основна дестинация на млади хора и млади семейства. Тук ще откриете едно от най-ценните неща на истинския къмпинг – миниобществото, което от всичко най-обича дългите топли вечери, съчетани с много смях.

Източник: tialoto.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 19.01.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Ще доведете до край започнати дела или други, не по-малко важни за вас начинания. Очаквани новини, постигане на споразумения и подписване на договори са сред положителните развития, които ще ви носят доволство. На трудностите не се спираме, те са част от играта, наречена живот и без тях не бихте били това, което сте.
19 яну 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Съсредоточете се, от обективната ви оценка ще зависят делата ви не само днес, но и в бъдеще. Разногласията ви с хора, които не са запознати с проблемите в работата ви е налице, но въпреки това ще се представите на ниво. С други ще установите ползотворно сътрудничество, което ще продължи за дълго.
19 яну 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Без да се притеснявате от ничие мнение, открито ще изразите отношението си към нещата и хората, носещи ви спокойствие и душевен комфорт. Ще ги приобщите към себе си и заедно ще сътворите нещо значимо. Материални придобивки за по-напористите от вас, но и другите ще има какво да ги радва.
19 яну 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Добро начало на седмицата и най-вече за професионалните ви дела през следващите дни. Партньорски договорености ще ви направят по-смели в работата по реализацията на конкретни задачи от сферата на общите ви интереси. Други ще поставят начало на нов бизнес или друга заетост, за която са се подготвяли. Развития и в личен план.
19 яну 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Успявате да се справите с изненадите, които ви поднасят конкурентите ви. Подходът ви е доста гъвкав и ви позволява много по-голяма свобода на действие. Може да се изкушите да предприемете доста рисковано начинание. Печалбата наистина може да е внушителна, но преди да достигнете до нея ще се наложи да преминете през доста тежки изпитания.
19 яну 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Ще се възползвате от добрите си позиции в професионалните, обществени и бизнес-среди и с лекота ще преодолеете възникващите затруднения. Здравето ви изис-ква достатъчно сън, витамини и повече спокойствие. Въздържайте се от спорове, дори да считате, че те могат да са полезни или заради влечението си към тях.
19 яну 2021

Хороскоп за Везни

Везни
С дипломатически похвати ще излезете от деликатна ситуация, потискайки емоции и пристрастия. Имате опит и от по-сложни моменти, а и мотивацията ви е налице, от вас се очаква много. Ако изразите уважението си към жените в живота ви, ще заздравите връзките помежду ви. Романтична вечер за много от вас.
19 яну 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Възможно е да сте повече натоварени, но затова пък ще успеете да се справите с нещата, които зависят от вас. Само трябва да вярвате на хората около себе си. А може би точно това е възможно да ви убягва днес. Постарайте се да не бъдете подозрителни. Ще бъде добре, ако се погрижите и за себе си.
19 яну 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ценете по-добре времето си днес, имате толкова много задачи. Останалите от миналото ви проблеми ще напомнят отново за себе си. Истина е, че трябва да приключите веднъж за винаги с тях, за да не ви връщат пак и пак. Имате силна интуиция, послушайте я. Бъдете внимателни при работа с бързо оборотни машини.
19 яну 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Не изпадайте в меланхолия, вдигнете поглед, опитайте се да не мислите само за любимия човек. Проблемите между вас няма да намалеят с безконечни анализи и самообвинения. Ако вие сте сгрешили с нещо намерете сили да поискате прошка. Съсредоточете се в работата си и оживете скучната атмосфера там.
19 яну 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
С хъс и желание ще работите за справяне с трудностите, които възпрепятстват работата ви и в крайна сметка ще успеете. Наред с това ще обърнете внимание и на други не по-малко важни неща, каквито са семейството и нуждите на близките ви. Позволете си повече нежност в отношението си към тях, заслужили са го.
19 яну 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Насочете енергията си в делови начинания. Ще имате бързи реализации, а в личен план – постигнати мечти. С печелившите си идеи ще впечатлите бизнес – партньори и колеги. Не са ви чужди желания за развлечение и романтична близост. Дава ви се да имате силно влияние върху другите, направете така, че да повдигнете духа им.
19 яну 2021
Последни новини