Мексиканска фиеста и италианска одисея по 24К през август

Мексиканска фиеста с Питър Курувита (Peter Kuruvita’s Mexican Fiesta)
Четвъртък @13:00 ч.

Премиера на 8 август, 2019 г.

Известният шеф-готвач Питър Курувита поема на зашеметяващо кулинарно пътешествие през изпълнения с живот, вкусен и изкусителен свят на мексиканската кухня. Неговата задача е да достигне до сърцето ѝ и да се вдъхнови от местните хора, за да опита да приготви някои от най-известните традиционни ястия.

Ако не беше Мексико, днес нямаше да имаме важни продукти като домати, чили, авокадо, ванилия, тиква, шоколад и един от най-важните – царевицата. Коя друга страна би могла да претендира за толкова разнообразни и любими продукти и подправки?

Мексиканското говеждо тако е свежо и наситено с вкус, докато пилешките тамали са идеалното мезе за парти вечери.

Пътувайки из по-малко известните кулинарни региони на страната, Питър ще приготви червен мексикански луциан със сос салса верде, ванилови скариди, както и кокосов сладолед с чили и карамелизиран ананас.

Мислите си, че познавате мексиканската кухня?

Помислете отново!

Крайбрежната одисея на Джино Д'Акампо (Gino's Coastal Odyssey)
понеделник-петък @14:00

Премиера на 08 август 2019

От Венеция до Генуа, Джино е на впечатляващо пътуване по италианските крайбрежие, представяйки родната си страна по един неповторим начин – от брега към вътрешността. Показва на зрителите как разнообразието от местни продукти влияе върху отделните региони по един уникален начин, създавайки автентична кухня, култура и рецепти.

Адриатическа Италия с Джино Д'Акампо (Gino's Italian Coastal Escape)
понеделник-петък @14:00

Премиера на 20 август 2019

След като ни отвежда на пътешествие по средиземноморските брегове, Джино прескача от другата страна на Италия, за да ни разкрие непознатите изкушения на адриатическия бряг. Посещава населени места, които набират все повече популярност сред туристите от цял свят. Пътувайки с класическа италианска кола, Джино минава по цялото крайбрежие, като показва всичко онова, което задължително трябва да се види и опита, а също така споделя някои вкусни рецепти, вдъхновени от местни съставки.

 

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Коментари в сайта

Последни новини