Кулинарните приключения по 24К през май

Джейми: Готви и продължи напред, сезон 2
Понеделник @13:00
Премиера на 18 май 2020
В това ново предаване, Джейми се наема да помогне, като споделя някои невероятни рецепти, с които можем пълноценно да се възползваме от основните продукти, налични в кухнята ни. С находчиви хрумвания за това какво да правим с продуктите, с които сме се презапасили и със забравените замразени храни, той ще ни предложи нови идеи за това какво да сготвим с простите съставки, които имаме под ръка и с какво да заменим онези, които нямаме. За по-амбициозните ще покаже колко е лесно да приготвим обикновено тесто за хляб или прясна паста. Във всеки епизод ще бъдат представени по две вкусни, лесни, здравословни и питателни рецепти.

Градски печива с Пол Холивуд, сезон 2
Вторник @13:00 ч.
Премиера на 19 май 2020 г.
Втори сезон на поредицата проследява най-известния британски пекар Пол Холивуд, който пътува по света и събира специални рецепти, оформили културата и наследството на някои от най-големите и оживени градове на планетата.

Вкусът на Шанхай с Рик Стайн
Вторник @14:00 ч.
Премиера на 12 май 2020 г.
Kулинарното приключение на Рик Стайн го отвежда в един от най-големите градове в света, Шанхай, в опит да открие дали нарасналият два пъти за последните 20 години град все още се придържа към кулинарните си корени. Доказвайки, че китайската кухня е нещо повече от добре познатите ни ястия за бързо хранене, Рик споделя нови рецепти от шанхайската кухня, които научава по време на обиколката на града. От обикновените градски къщи до крайните и закътани улички, Рик се опитва да открие какво означава храната за жителите на този огромен град.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини