Какво ще ни сготвят по 24К през юли

Италиански експрес с Джино, сезон 7 
Четвъртък @13:00 ч.
Премиера на 09 юли 2020 г.

Неудържимият Джино Д'Акампо се завръща, за да поведе зрителите по най-зрелищните железопътни маршрути на Италия. Той ще ни запознае с някои от най-впечатляващите и невероятни пейзажи, които предлага страната с нейните виещи се брегове, красиви гори, могъщи вулкани, слънчогледови поля и покрити със сняг върхове. По пътя той ще спира в оживени градчета и древни селца, за да опознае местната кухня, традиции и история, след което ще готви вкусни кулинарни изкушения за хората, които среща.

Супер храна за минути с Донал, сезон 1
Сряда @13:00 ч.
Премиера на 15 юли 2020 г. 

Младият изгряващ кулинарен и лайфстайл талант Донал Скиан, спечелил възхищението на Найджела Лоусън и Джейми Оливър, ни показва как да си приготвим бързи и лесни ястия, вдъхновени от различни места по цял свят, с наситени вкусове и аромати.

От няколко степенни супер вечери, приготвени в един съд, до нови варианти на класики в бързото хранене, обогатени със супер храни, Донал създава изключителни специалитети за всеки ден с вкусни и здравословни съставки. Всяка рецепта изисква не повече от десет продукта, основни умения в кухнята и време за готвене до трийсет минути. Така можем да постигнем максимални резултати с минимални усилия и пълноценно да оползотворяваме времето, прекарано в кухнята. Във всеки епизод Донал тества уменията си в надпревара с часовника, като създава вкусни ясния и сладки лакомства за по-малко от пет минути!

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини