18 °C

БСП стартира своята кампания в очакване на оспорвана надпревара

Изображение 1 от 32

  “БСП за България” снощи даде старт на своята предизборна кампания.

  На откриването социалистите представиха кандидата си за кмет за Община Димитровград, кандидат-кметове на малки населени места и листа за общински съветници, които се включват в предизборната надпревара на 27 октомври.

  В приятелската атмосфера и препълнена зала, представителите на Коалиция „БСП за България“ излъчиха своите послания, изразявайки надежда, че оспорваната надпревара до изборите на 27 октомври ще премине в състезателен дух, водена от добрите идеи и зачитане свободата на избор. Номера, под който ще се яви местната левица на изборите, е 56 в бюлетината за кмет и общински съветници.

  'На изборите излизам с убеждението, че кметът е преди всичко стопанин и носи отговорността и грижата за всички. Разчитам на своя опит и на подкрепата на своите колеги - бъдещите общински съветници да видим Димитровград отново дом за нашите деца и внуци. Определям следните преоритети в бъдещата си работа: подпомагане на малкия и средния бизнес в общината, защото от него започва стабилното развитие на обществото, чрез прозрачност на процедурите за обществени поръчки и разпределението на бюджетните средства. Необходима е и програма за подкрепа на младите работещи и социалноосигуряващи се семейства. Това ще подобри качеството на живот и направи общината по-добро място за живеене. Други приоритети, за които ще работя, са съхраняването на българската духовност, спорта и нова перспектива за промяна, от която имат нужда жителите на общината." С тези думи се представи кандидат-кметът на Коалиция “БСП за България” Георги Стайков.

  На форума се представиха и всички 22-ма кандидати за общински съветници на Коалиция “БСП за България”. Първи в листата е Койчо Николов, председател на Общински съвет на БСП Димитровград. Той представи себе си и гарантира, че в негово лице гласът и нуждите на гражданите от града и общината ще бъде чуван и ще прави всичко по силите си техните проблеми да бъдат решавани.

  Втори в листата на БСП е кандидат-кметът Георги Стайков, след него е подреден досегашния общински съветник Тодор Тодоров, който е на 49 г., старши учител в ПЕГ “д-р Ив.Богоров“ и член на Общински съвет на БСП. Той заяви, че с опита натрупан в годините, смята че ще продължава да бъде полезен на младите и ще продължи да работи в сектор образование, така че училищата и детските градини в общината да имат не само добра визия, но и качествено образование.

  На четвърто място в листата е Пламен Панев, който е на 36 г.и е председател на Младежко обедининие на БСП в Димитровград. Той заяви, че като млад човек ще работи за младите хора и ще се стреми към надграждане на вече постигнатото, за по-добрия живот на жителите на града и селата в общината.

  Петото място в листата на социалистите е за Николай Янев, управител на „Волта“ ООД, член на УС на Асоциация за приятелство България- Куба, член на УС на Българска асоциация каучукова промишленост, член на УС на Сдружение на ловджиите и риболовците Димитровград и Българо-китайското дружество. Янев заяви причините, поради които участва в листата, една от които е кандидатът за кмет Георги Стайков, с който са били заедно в детската градина и за него той е много коректен човек и добър професионалист и е убеден, че Стайков ще оправдае доверието и очакванията на гражданите на общината. Другата причина, за която ще работи Янев, ако бъде общински съветник в следващия парламент е, да се развие и възстанови плувният комплекс  "Кораба" в парк Марица и да се захрани с минерална вода от общинската концесия, която се намира само на 14 км. от града и това според него ще бъде много по-малка инвестиция от ремонта на централната алея на Димитровград за над 5 милиона лева. Другата основна кауза, за която ще работи той е да не се допусне изгарянето на отпадъци от местния ТЕЦ, които да троявят въздуха, водата и почвата на десетки километри от Димитровград.

  Останалите кандидати в листата на Коалиция “БСП за България” са:

  Ангел Георгиев – 36 г., висше, бакалавър, стопанско управление, земеделски производител, зам.-председател на ОбС БСП Димитровград, кандидат за кмет на с.Горски извор

  Бончо Димитров – 62 г., средно специално образовани, разработка на полезни изкопаеми, КиП и автоматика, член на ОбС на БСП Димитровград, кандидат за кмет на с. Радиево

  Сашо Спасов – 56 г., висше,магистър, филология, член на ОбС на БСП Димитровград

  Иван Караиванов- 53 г, висше, магистър минерални технологии, управител „Кеприкорн“ЕООД, застраховател, зам.председател на ОбС на БСП Димитровград

  Иван Ганев – 38 г, висше, магистър, технология на силикатите, инж. качество в „Язаки“ , член на ИБ на ОбС на БСП Димитровград, председател на БАС Димитровград

  Румяна Димитрова- 48 г., ср.спец.образование, кулинар, инкасатор, секретар на ОПО на БСП гр.Меричлери,член на ОбС на БСП Димитровград

  Недялко Бялков- 36 г.,средно, студент, Публична администрация, технически контрольор, член на ОбС на БСП Димитровград

  Тичло Тилев – 69 г., висше, жп-транспорт, член на ОбС на БСП Димитровград

  Валентина Статева – 52 г. висше, магистър история, старши учител в с.Ябълково

  Владимир Николов – 58 г. висше, магистър, ПУБ, икономист, председател на контролна комисия към ОбС на БСП Димитровград

  Пенка Атанасова – 61 г. средно, машинопис и кореспонденция, домакиня

  Иван Пальонов – 62 г., висше, лекар МБАЛ „Св.Екатерина, МЦ Димитровград

  Надежда Андреевска – 57 г., висше, магистър , ПУП, директор детска градина, член на ОбС на БСП Димитровград

  Саша Панева- 62 г, средно, кродавачконсултатн, кандидат за кмет на с.Брод

  Антон Димитров- 38 г., ср.спец, двигатели с вътрешно горене, ел заварчик ТЕЦ „Марица-3“Димитровград

  Веска Божинова- 62 г. ,висше, българска филология, учител педагог с.Крепост

  Никола Николов – 57 г., висше военно, капитан от българска армия, кандидат за кмет на гр. Меричлери

  На форума присъстваха и се изказаха приветствие, пожелания и насоки и народните представители на левицата от региона Виолета Желева, Смиляна Нитова и Никола Динков.

  КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

  Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

  Хороскоп за 14.10.2019

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Всичко градивно и в полза на повече хора ще се толерира и с попътен вятър ще стигнете до успешния му край. Възползвайте се от възможностите си, за да напреднете в бизнеса, в творческата работа, а също и в личните си дела. Търсещите ново поприще ще открият подходящата за тях обява и с навременни действия, ще получат работата.
  14.10.2019

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Постепенно се отърсвате от спомена за дребните несполуки напоследък. Чувствате се чудесно и ентусиазмът ви е впечатляващ. Привлечени сте от предложението на свой колега, касаещо бъдещ професионален проект. Обмислете всичко добре преди да действате, тъй като начинанието крие сериозни рискове.
  14.10.2019

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Звездите ви предупреждават да бъдете спокойни и разсъдливи, а също и внимателни във всяко действие и постъпка. В контактите си бъдете учтиви приятни и неподкупни, бъдете нащрек. Извикайте от спомените си всичките познания, които имате и ще ви помогнат да постигнете напредък в решаване на служебен проблем. Ако трябва подтиснете прекомерната си чувствителност и покажете уважение към околните.
  14.10.2019

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Предстоящо събитие ще ви мобилизира да приключите навреме с текущите си ангажименти. Задълженията ви включват и срещи от служебен характер, за които сте подготвени. Ако срещнете раздразнение и отказ за общуване у някои, не го преживявайте. Лично за себе си намерете повече време за любов и развлечения.
  14.10.2019

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Акцентирайте се върху реалните си възможности за реализации и не пилейте енергията си по мъгляви идеи. Запознайте се с детайлите и ги използвайте, като даденост в работата си. Ако работите в съдружие се съобразете с мнението на партньорите си, не правете нищо на инат, за да не съжалявате.
  14.10.2019

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Потиснете съмненията си и не обезсърчавайте колегите си в общата ви работа. Бъдете последователни в действията си и не прибързвайте, за да не създавате напрежение сред околните. Осигурете си време за проучване на детайлите и ще се справите с делата си.
  14.10.2019

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Заемате се със сериозни промени. Трудно се нагаждате към нещата, които не ви създават уют. Колегите ви проявяват интерес към особата ви и е възможно това да ви създаде проблеми. Налага се да прибегнете до незабавна намеса. Бъдете резервирани към чужди съвети и дейности, които ще ви въвлекат в конфликт с непознати.
  14.10.2019

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Проява на добро възпитание и поведение е да сте учтиви и полезни. Имате добро сърце и няма да се затрудните, но има какво да превъзмогнете в себе си. Започната работа ще ви задържи на работното място и е възможно да отложите запланувани срещи. На склонността ви към своеволия няма да се погледне еднозначно.
  14.10.2019

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Работата ви ще бъде успешна, но ще ви коства значителни усилия. Не отказвайте подкрепата на хората около вас, в определени моменти наистина ще се нуждаете от нея. Справяте се чудесно с проблем в личен план, касаещ отношенията ви с близък човек. Настроението ви ще се повишава и ви очаква приятна вечер.
  14.10.2019

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  На път сте да се осъществи нещо, което отдавна ви предстои и очаквате с нетърпение. Имате благоприятни възможности днес и ще е добре, ако не ги пропускате заради други хора. Близък приятел ви доверява нещо, което не сте знаели до този момент. Опитайте се да влезете в положението му и да му помогнете.
  14.10.2019

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Не бъдете толкова скептични, сами предизвиквате съдбата. Хабите ценна енергия за дреболии, а основното изпускате. Силни сте там, където е сърцето ви, направете го ваш бизнес и ще просперирате. Децата ще ви изненадат приятно. Ще се окаже, че сте ги подценявали напразно.
  14.10.2019

  Хороскоп за Риби

  Риби
  С каквото и да решите да се замете днес, бъдете сигурни, че ще останете удовлетворени от свършеното. Отношенията ви с човек, на когото особено държите претърпяват промяна в положителен план. Нараства уважението ви към партньор, с когото отдавна работите. Радвате се на миговете с любимия човек.
  14.10.2019
  Последни новини