32 °C

БСП стартира своята кампания в очакване на оспорвана надпревара

Изображение 1 от 32

  “БСП за България” снощи даде старт на своята предизборна кампания.

  На откриването социалистите представиха кандидата си за кмет за Община Димитровград, кандидат-кметове на малки населени места и листа за общински съветници, които се включват в предизборната надпревара на 27 октомври.

  В приятелската атмосфера и препълнена зала, представителите на Коалиция „БСП за България“ излъчиха своите послания, изразявайки надежда, че оспорваната надпревара до изборите на 27 октомври ще премине в състезателен дух, водена от добрите идеи и зачитане свободата на избор. Номера, под който ще се яви местната левица на изборите, е 56 в бюлетината за кмет и общински съветници.

  'На изборите излизам с убеждението, че кметът е преди всичко стопанин и носи отговорността и грижата за всички. Разчитам на своя опит и на подкрепата на своите колеги - бъдещите общински съветници да видим Димитровград отново дом за нашите деца и внуци. Определям следните преоритети в бъдещата си работа: подпомагане на малкия и средния бизнес в общината, защото от него започва стабилното развитие на обществото, чрез прозрачност на процедурите за обществени поръчки и разпределението на бюджетните средства. Необходима е и програма за подкрепа на младите работещи и социалноосигуряващи се семейства. Това ще подобри качеството на живот и направи общината по-добро място за живеене. Други приоритети, за които ще работя, са съхраняването на българската духовност, спорта и нова перспектива за промяна, от която имат нужда жителите на общината." С тези думи се представи кандидат-кметът на Коалиция “БСП за България” Георги Стайков.

  На форума се представиха и всички 22-ма кандидати за общински съветници на Коалиция “БСП за България”. Първи в листата е Койчо Николов, председател на Общински съвет на БСП Димитровград. Той представи себе си и гарантира, че в негово лице гласът и нуждите на гражданите от града и общината ще бъде чуван и ще прави всичко по силите си техните проблеми да бъдат решавани.

  Втори в листата на БСП е кандидат-кметът Георги Стайков, след него е подреден досегашния общински съветник Тодор Тодоров, който е на 49 г., старши учител в ПЕГ “д-р Ив.Богоров“ и член на Общински съвет на БСП. Той заяви, че с опита натрупан в годините, смята че ще продължава да бъде полезен на младите и ще продължи да работи в сектор образование, така че училищата и детските градини в общината да имат не само добра визия, но и качествено образование.

  На четвърто място в листата е Пламен Панев, който е на 36 г.и е председател на Младежко обедининие на БСП в Димитровград. Той заяви, че като млад човек ще работи за младите хора и ще се стреми към надграждане на вече постигнатото, за по-добрия живот на жителите на града и селата в общината.

  Петото място в листата на социалистите е за Николай Янев, управител на „Волта“ ООД, член на УС на Асоциация за приятелство България- Куба, член на УС на Българска асоциация каучукова промишленост, член на УС на Сдружение на ловджиите и риболовците Димитровград и Българо-китайското дружество. Янев заяви причините, поради които участва в листата, една от които е кандидатът за кмет Георги Стайков, с който са били заедно в детската градина и за него той е много коректен човек и добър професионалист и е убеден, че Стайков ще оправдае доверието и очакванията на гражданите на общината. Другата причина, за която ще работи Янев, ако бъде общински съветник в следващия парламент е, да се развие и възстанови плувният комплекс  "Кораба" в парк Марица и да се захрани с минерална вода от общинската концесия, която се намира само на 14 км. от града и това според него ще бъде много по-малка инвестиция от ремонта на централната алея на Димитровград за над 5 милиона лева. Другата основна кауза, за която ще работи той е да не се допусне изгарянето на отпадъци от местния ТЕЦ, които да троявят въздуха, водата и почвата на десетки километри от Димитровград.

  Останалите кандидати в листата на Коалиция “БСП за България” са:

  Ангел Георгиев – 36 г., висше, бакалавър, стопанско управление, земеделски производител, зам.-председател на ОбС БСП Димитровград, кандидат за кмет на с.Горски извор

  Бончо Димитров – 62 г., средно специално образовани, разработка на полезни изкопаеми, КиП и автоматика, член на ОбС на БСП Димитровград, кандидат за кмет на с. Радиево

  Сашо Спасов – 56 г., висше,магистър, филология, член на ОбС на БСП Димитровград

  Иван Караиванов- 53 г, висше, магистър минерални технологии, управител „Кеприкорн“ЕООД, застраховател, зам.председател на ОбС на БСП Димитровград

  Иван Ганев – 38 г, висше, магистър, технология на силикатите, инж. качество в „Язаки“ , член на ИБ на ОбС на БСП Димитровград, председател на БАС Димитровград

  Румяна Димитрова- 48 г., ср.спец.образование, кулинар, инкасатор, секретар на ОПО на БСП гр.Меричлери,член на ОбС на БСП Димитровград

  Недялко Бялков- 36 г.,средно, студент, Публична администрация, технически контрольор, член на ОбС на БСП Димитровград

  Тичло Тилев – 69 г., висше, жп-транспорт, член на ОбС на БСП Димитровград

  Валентина Статева – 52 г. висше, магистър история, старши учител в с.Ябълково

  Владимир Николов – 58 г. висше, магистър, ПУБ, икономист, председател на контролна комисия към ОбС на БСП Димитровград

  Пенка Атанасова – 61 г. средно, машинопис и кореспонденция, домакиня

  Иван Пальонов – 62 г., висше, лекар МБАЛ „Св.Екатерина, МЦ Димитровград

  Надежда Андреевска – 57 г., висше, магистър , ПУП, директор детска градина, член на ОбС на БСП Димитровград

  Саша Панева- 62 г, средно, кродавачконсултатн, кандидат за кмет на с.Брод

  Антон Димитров- 38 г., ср.спец, двигатели с вътрешно горене, ел заварчик ТЕЦ „Марица-3“Димитровград

  Веска Божинова- 62 г. ,висше, българска филология, учител педагог с.Крепост

  Никола Николов – 57 г., висше военно, капитан от българска армия, кандидат за кмет на гр. Меричлери

  На форума присъстваха и се изказаха приветствие, пожелания и насоки и народните представители на левицата от региона Виолета Желева, Смиляна Нитова и Никола Динков.

  КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

  Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

  Хороскоп за 08.08.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Денят ви ще започне в добро настроение и без усилия ще привеждате в действие намеренията си. За повечето от вас те са свързани със семейството и дома. Ще се справите с възникнал проблем по-бързо, отколкото предполагате. Активността ви ще се засили, получавайки интересно предложение.
  08 авг 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Заниманията със спорт ще ви тонизират и заредят положително. Една емоционална връзка може да ви донесе разочарования, затова не хранете големи надежди. Погрижете се да разнообразите кулинарните си предпочитания.
  08 авг 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Освободете се от напрежението си, като потърсите развлечения сред природата. Близките ви очакват да подобрите отношението си към тях, най-вече партньора ви. Дайте си сметка, че с подобно поведение може само да загубите граденото до тук. Разговор с чужбина ще ви обнадежди. С приятели също ще изживеете спокойни часове навън.
  08 авг 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Приятелски срещи и развлечения ще ви помогнат да се разтоварите от тревожни мисли и стрес. От вас зависи да имате това, което искате. Борете се за любовта си и в същото време изисквайте от “партньора си” да направи своя избор. Приемете го, какъвто и да е той. Духовните практики биха ви помогнали да релаксирате пълноценно.
  08 авг 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Ще ви се отдава с лекота общуването днес. Но, запазете присъствие на духа, ако все пак ви се наложи да контактувате с неприятна за вас личност. Най-доброто, което можете да направите е да наложите дистанция. Близо сте до постигането на желаната цел. Остава малко време и аплодисментите ще са за вас.
  08 авг 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Отдадени на служебната си работа, повечето от вас ще продължат и днес да се занимавате с текущите си задачи. За други денят е подготвил приятни изненади, или по-точно онези, които милеят за отдиха ви. Във връзка с начинание от обществен или личен характер трети ще тръгнат на път.
  08 авг 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Прекалено критично настроени сте към околните и това може да доведе до нежелателни последици. Овладейте навреме емоциите си, преди да е станало твърде късно. Подходяща терапия е усамотението, което със сигурност ще възвърне душевното ви равновесие. Ако имате възможност можете да задоволите своя прищявка, което също има благоприятен ефект.
  08 авг 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Нека работата ви остане на заден план днес. Съсредоточете усилията в личните си дела. Едно пътуване ще промени основните ви ориентири, които дават облика на начина ви на живот. Някои от вас е много вероятно да срещнат човека, с който биха искали да прекарат остатъка от живота си. Не пропускайте шансовете си.
  08 авг 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Ще се чувствате празнично и добре. Може би за това ви слънчево настроение ще допринесе една дългоочаквана вест. Децата очакват от вас повече внимание и нежност. Не проявявайте раздразнение, ако някой упорито се натрапва със съветите си. Отминете го с хладна усмивка. Интуицията ви ще ви помогне при една объркана ситуация.
  08 авг 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Посветете този ден на вашите близки, които отдавна имат нужда от вас. Опитайте се да се освободите от насъбралото се напрежение и да прекарате спокоен ден в домашна обстановка. Можете да разчитате на помощта на семейството си за свое хрумване. Вероятно ще се окаже особено прогресивна идеята ви.
  08 авг 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Имате много нови планове за следващите дни, но ще е най-добре ако днес отделите повече време за почивка. Ваш приятел ще ви предложи нещо, на което трудно ще устоите. Не пропускайте възможността да прекарате приятно сред нови и интересни хора. Вниманието ви е привлечено от очарователна личност, представител на знаците Близнаци и Везни.
  08 авг 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Усещате прилив на енергия, а и денят ще е приятен за вас, защото е свързан с доста изненади. Очаква ви среща с приятели, която ще ви наведе на мисълта, че има много начини човек да се чувства доволен от живота. Размислите ще ви изпълват с оптимизъм и очаквания. При някои от вас ще се появят засилени желания за брак.
  08 авг 2020

  Случаен виц

  Последни новини