Отборът на ГЕРБ победи с 4:3

    Отборът на кандидатите за общински съветници от ГЕРБ с капитан Станислав Дечев победи тима на футболните съдии от Хасково. Мачът се игра на футболните игрища до комплекс „Авеню”. Футболистите с №43, и на терена - и в бюлетината, се оказаха непреодолими и дори трениращите редовно съдии не успяха да спрат отбора на ГЕРБ по пътя към победата.

    Размяната на голове в двете врати разпали страстите в агитката от футболни фенове и симпатизанти, а решаващото попадение за победата на ГЕРБ отбеляза капитанът на отбора и кандидат за кмет на Хасково Станислав Дечев.

    „Имаме енергия, имаме хъс, имаме и подкрепа. Сега вече ни чака и много работа”. Това казаха минути след двубоя играчите от отбора-победител. А в двете полувремена от по 43 минути на терена играха: капитанът и кандидат за кмет Станислав Дечев, кандидатите за общински съветници д-р Марио Янакиев, д-р Николай Николов, Митко Петров, Стоил Стоилов, Димитър Траянов, Цвети Лалов, Георги Георгиев, Антон Тончев, Георги Димитров. Най-нежната футболна агитка беше водена от Таня Захариева и народния представител Евгения Ангелова. 

     Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Още новини

    Последни новини