Театрална школа "Апропо" представи Агенция "Ромео и Жулиета" на димитровградска сцена

    Снощи в културен дом "Химик" на театралната сцена, млади актьори от ТШ "Апропо" изиграха премиерно Агенция "Ромео и Жулиета".

    В началото на постановката, режисьорът Делчо Тодоров призова от сцената всички в залата да станат и да отдадат почит на легендата на българското кино Стефан Данаилов с бурни едноминутни ръкопляскания. А залата беше препълнена от публика, дошла да се наслади отново на единствената театрална трупа в града ни.

    Постановката Агенция "Ромео и Жулиета" бе по текст на Иво Сиромахов и под режисурата на Делчо Тодоров. Актьорите изиграха блестящо своите персонажи, а в агенцията потърсиха помощ за любов - бабички, генерали, актриси, поети, Шекспир и кой ли още не.

    За отличната си игра, младите актьори получиха Сертификат за актьорско майсторство, а на техния ръководител - Делчо Тодоров, бе връчен плакет за най-добър режисьор в Димитровград. Похвални са уменията, професионализма, търпението, упоритостта и мисията му да предаде на младото поколение в града ни, магията и любовта към театъра.

    В Агенция "Ромео и Жулиета" участваха: Людмил Георгиев, Веселин Георгиев, Габриела Павлова, Радимира Коева, Йоана Тонева, Радослав Шейтанов, Митко Иванов, Емануил Динков, Денислава Савова.
     

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини